شوک به جهان ورزش
رافائل نادال اسطوره ۳۸ ساله تنیس جهان باشکست مقابل حریف خود از هلند و حذف اسپانیا در مسابقات تیمی دیویس کاپ از دنیای تنیس خداحافظی کرد.

در جریان رقابت های تیمی تنیس دیویس کاپ در اسپانیا، تیم اسپانیا در نخستین دیدار خود مقابل هلند تن به شکست داد و از دور مسابقات کنار رفت.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ در دیدار نخست رافائل نادال اسطوره ۳۸ ساله تنیس جهان که برای آخرین بار در این رقابت ها به میدان می رفت، برابر بوتیک فان زنشلوپ از هلند در ۲ ست و با نتایج مشابه ۶ بر ۴ شکست خورد.
در دومین دیدار میان اسپانیا و هلند، کارلوس آلکاراس در ۲ ست برابر گیرکسپور صاحب برتری شد تا کار به تنیس دو نفره کشیده شود.
سرانجام در تنیس دو نفره تیم اسپانیا متشکل از کارلوس آلکاراس و گرانویز مقابل تیم هلند تن به شکست ۲ بر صفر دادند تا با این نتیجه اسپانیا از رسیدن به مرحله نیمه نهایی بازماند.
به این ترتیب رافائل نادال اسطوره پرافتخار تنیس جهان با حذف اسپانیا از مسابقات دیوس کاپ با چشمانی اشکبار برای همیشه از دنیای تنیس خداحافظی کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
از دلار و سکه و ماشین و ... چه خبر... رافایل رو بیخیال
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.