آخرین خبرزمین‌لرزه حوالی بیرم فارس را لرزاند
5بازدید
۰

نشانه‌های مثبت از استقرار آتش بس در غزه

رسانه‌های صهیونیست از روند مثبت مذاکرات جهت استقرار آتش بس در غزه خبر دادند.

نشانه‌های مثبت از استقرار آتش بس در غزه

رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند پیشرفت‌های محسوسی در روند مذاکرات میان طرفین برای استقرار آتش بس در غزه و تبادل اسرا حاصل شده است.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، شبکه کان اعلام کرد براساس توافقات انجام شده قرار است در مرحله نخست طرح صلح پیشنهادی، اسرای زن، سالخورده، و بیمار صهیونیست از بند حماس آزاد شوند. تل آویو نیز در این مرحله صدها اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد. قرار است طی این مرحله آتش بسی ۲ ماهه در غزه استقرار یابد.

عقب نشینی نظامیان صهیونیست از بخش‌هایی از غزه بخشی از این توافق عنوان شده است.

جنبش حماس نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: هیأت مذاکره کننده این جنبش به ریاست خلیل الحیه پس از دیدارهای روز یکشنبه با وزیر اطلاعات مصر، قاهره را ترک کرد. وی در دیدار با وی درباره تلاش‌ها به منظور استقرار آتش بس در غزه به رایزنی پرداخت.

جنبش حماس بر تمایل خود به منظور حصول توافق آتش بس در غزه و پایان بخشیدن به تجاوز صهیونیست‌ها تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.