آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

برتري رئال مادريد و جشنواره گل بارسا

اولين شب از هفته نهم لاليگا اسپانيا با پيروزي پرگل بارسلونا برابر سويا و كسب هر 3 امتياز خانگي توسط رئال مادريد كليد خورد.

 شب گذشته بارسلونا موفق شد با نتيجه 5 بر صفر برابر سويا به پيروزي برسد.

به گزارش فارس، در اين ديدار مسي دو بار در دقايق 4 و 64، داويد ويا دو بار 24 و 90 و دانيل آلوس 53 براي تيم قدرتمند بارسلونا موفق به گلزني شدند. سويا نيمه دوم را 10 نفره بازي كرد.

در ديگر ديدار رئال مادريد با نتيجه 3 بر يك برابر اركولس به پيروزي رسيد. هركول‌هاي والنسيا كه قصد داشتند با درخشش بزرگاني چون ترزگه و درنته راه به جايي ببرند موفق نبودند و تك گل زودهنگام ترزگه در دقيقه 3 تنها كاري بود كه اين بازيكن گرانقيمت توانست براي قلعه هركول‌ها به غنيمت بگيرد. براي رئال مادريد دي‌ماريا 52 و كريستيانو رونالدو 82 و 86 گلزني كردند.

والنسيا تيمي كه قرار بود حداقل تا پايان نيم فصل اول صدرنشيني خود را حفظ كند در ادامه ناكامي‌هايش اين بار در مستايا متوقف شد و برابر رئال ساراگوسا تن به تساوي يك بر يك داد.
در اين بازي لانسارو با گل به خودي دقيقه 43 خود والنسيا را به تساوي يك بر يك رساند و تك گل زودهنگام خودش در دقيقه 3 را بي‌ارزش كرد.

به اين ترتيب رئال مادريد با 23 امتياز و بارسلونا با 22 امتياز رتبه‌هاي اول و دوم جدول لاليگا را تصاحب كردند و ويارئال با يك بازي كمتر و 19 امتياز در رتبه سوم جاي گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.