آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
12بازدید
۴۱

واکنش حسین شریعتمداری به گفتگوی پزشکیان با NBC

اظهارنظر حضرتعالی در مصاحبه با شبکه NBC آمریکا، اولاً؛ بیرون از حوزه اختیارات شماست، ثانیاً؛ به دلائلی که اشاره می‌کنیم، در تضاد کامل با منافع ملی کشورمان است.

واکنش حسین شریعتمداری به گفتگوی پزشکیان با NBC

به گزارش «تابناک»، حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:

۱- آقای پزشکیان رئیس‌جمهور محترم کشورمان در مصاحبه با شبکه NBC آمریکا گفته است «ایران اصولاً آماده گفت‌وگو با دولت دوم ترامپ است‌»! که با عرض پوزش باید گفت: جناب پزشکیان شما صاحب ایران نیستید! شما رئیس‌جمهور ایران هستید که مسئولیت قوه اجرائی کشور برای ۴ سال به عنوان «یک امانت‌» به شما سپرده شده است و سازوکار به‌کارگیری این امانت و میزان اختیارات شما نیز به وضوح در قانون مشخص شده است و جنابعالی ملزم به حرکت در چارچوب قوانین یاد شده هستید.

از این روی، اظهارنظر حضرتعالی در مصاحبه با شبکه NBC آمریکا، اولاً؛ بیرون از حوزه اختیارات شماست، ثانیاً؛ به دلائلی که اشاره می‌کنیم، در تضاد کامل با منافع ملی کشورمان است و ثالثاً؛ پیام ذلت به دشمن قسم‌خورده ایران اسلامی است. دشمنی که تاکنون از هیچ جنایتی علیه ایران و مردم این مرز و بوم دریغ نکرده است و...

۲- حضرتعالی در این مصاحبه فرموده‌اید: «‌ایران هرگز قصد ترور ترامپ را نداشته است‌»! کاش از خبرنگار NBC می‌پرسیدید، مگر ترامپ چه کرده است که شما نگران ترور او هستید؟! در این صورت خبرنگار مجبور بود به ترور شهید سلیمانی و یارانش توسط ترامپ اعتراف کند و سپس می‌توانستید و باید می‌پرسیدید؛ آیا مرگ برای کسی که برجسته‌ترین و کارآمدترین شخصیت ضدتروریسم را ترور کرده است، کمترین و پیش‌پا افتاده‌ترین مجازات نیست؟!

باید به اظهارات ترامپ در مناظره تلویزیونی با هیلاری کلینتون اشاره می‌فرمودید که تاکید کرده بود گروه تروریستی داعش ساخته و پرداخته آمریکاست و می‌پرسیدید که مگر قلع و قمع داعش کار شهید سلیمانی نبود؟ چرا به خبرنگار NBC اجازه داده‌اید که به جای آمریکا، ایران را روی صندلی اتهام بنشاند؟! ما تروریست نیستیم ولی ترامپ و چند تن از همکارانش -از جمله مایک پمپئو، وزیر خارجه ترامپ- را به عنوان قاتلان شهید سلیمانی و یارانش، مستحق مرگ می‌دانیم. قصاص آنها وظیفه دینی و قانونی هر ایرانی غیرتمند و مسلمان است.

بنابراین وظیفه شما به عنوان یک ایرانی غیرتمند و مسلمان‌، اجرای این حکم الهی است و نه مذاکره با قاتل شهید سلیمانی و دل دادن و قلوه گرفتن!

۳- رئیس‌جمهور محترم به یقین می‌دانند -‌و باید بدانند- که مذاکره ترجمان دیگری از «‌معامله» است و در تمام فرهنگ‌های سیاسی برای آن ۳ بخش تعریف شده است. اول؛ کف مذاکره که از مجموعه نقاط مشترک تشکیل شده است. دوم: لایه میانی مذاکره که بحث و گفت‌وگو درباره بده و بستان‌هاست، یعنی هریک از دو سوی مذاکره چه می‌دهند و در مقابل چه می‌ستانند و سوم؛ سقف مذاکره، که نتیجه مذاکرات و «‌توافق نهائی‌» طرفین مذاکره است.

اکنون این پرسش از جناب پزشکیان و سایر کسانی که نسخه مذاکره با آمریکا را می‌پیچند، در میان است که اولاً؛ کف مذاکره از کدام نقطه یا نقاط مشترک تشکیل شده است؟ آمریکا با صراحت اعلام کرده است که براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک هدف استراتژیک دنبال می‌کند و تاکید دارد که این خط استراتژیک با تغییر دولت‌ها تغییر پیدا نمی‌کند! ثانیاً؛ در بخش میانی قرار است چه چیزی بدهیم و چه بستانیم؟ آمریکا با صراحت اعلام کرده است که آنچه از ما می‌خواهد دقیقاً و بدون کم و کاست «‌نقاط قوت‌» و کانون اقتدار ایران اسلامی است‌... باید صنایع نظامی و مخصوصاً صنایع موشکی خود را تعطیل کنید! حضورتان در منطقه و در عرصه بین‌الملل در چارچوب تعیین‌شده از جانب آمریکا باشد! اسرائیل را به رسمیت بشناسید! از حمایت جبهه مقاومت دست بکشید! و... ثالثاً؛ همان‌گونه که به وضوح دیده می‌شود آمریکا پیشاپیش «‌سقف مذاکره‌» را تعیین کرده است و در یک کلمه از ایران می‌خواهد که برده آمریکا باشد! و تازه این نقطه پایان نیست و بی‌تردید بعد از حذف نقاط قوت کشورمان، پروژه براندازی را کلید خواهد زد!

۴- آقای پزشکیان! جنابعالی بارها تاکید کرده‌اید که برنامه دولت شما همان برنامه‌ها و سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب است. در صداقت شما کمترین تردیدی نیست ولی در انطباق برخی از مواضعتان با الگوئی که اشاره کرده‌اید تفاوت‌هایی وجود دارد. حالا، به چند نمونه از موارد فراوان نظرات حضرت آقا در نفی مذاکره با آمریکا نگاهی بیندازید و صرفنظر از جایگاه ملکوتی حضرت ایشان، مستنداتی را که در این خصوص ارائه می‌فرمایند از نظر بگذرانید؛

l«‌ مذاکره یعنی معامله؛ یعنی یک چیزی بدهی، یک چیزی بگیری. آنچه در این معامله مورد نظر او است، درست نقاط قوّت جمهوری اسلامی است؛ مذاکره را روی این می‌برند. نمی‌گویند بیایید راجع به آب و هوا، راجع به منابع طبیعی، راجع به محیط‌زیست مذاکره کنیم، می‌گویند بیایید درباره سلاح دفاعی شما مذاکره کنیم، شما چرا سلاح دفاعی دارید»؟

l« خب سلاح دفاعی برای یک کشور ضروری است. اینها می‌گویند بیایید روی این مذاکره کنیم، مذاکره کنیم یعنی چه؟ یعنی شما اگر چنانچه فرض کنید موشک می‌سازید با فلان بُرد، با فلان دقّت، این بُرد را کم کنید به‌طوری که به پایگاه ما که آمریکا هستیم نرسد که اگر ما یک روز شما را زدیم، شما نتوانید جواب ما را بدهید. خب این مورد معامله است، شما قبول می‌کنید این را، یا قبول نمی‌کنید؟ معلوم است که قبول نمی‌کنید، وقتی قبول نکردید همین آش است و همین کاسه...».

l« بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل می‌شود؟ در قضیّه‌ بیانیّه‌ الجزایر، سر قضیّه‌ آزادی گروگان‌ها در سال ۶۰، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید... قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروت‌های ما را آزاد کنید، تحریم‌های ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگان‌ها را آزاد می‌کنیم. گروگان‌ها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروت‌های مسدود شده ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمی‌کند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هسته‌ای را کم کنید -حالا جرأت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل- به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام می‌دهیم؛ تحریم‌ها را برمی‌داریم، این کار را می‌کنیم، آن کار را می‌کنیم؛ کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمی‌کند».

و ده‌ها مستند دیگر از همین دست.

۵- رئیس‌جمهور محترم فرموده‌اند «‌ایران برای گفت‌وگو با دولت دوم ترامپ آماده است‌»! و در این مورد بخصوص لازم است توجه جناب پزشکیان را به این بیان حکیمانه و مستند رهبر انقلاب جلب کنیم.

حضرت ایشان درباره مذاکره با ترامپ می‌فرمودند: «مذاکره با کسی که آدم حسابی باشد غلط است، حالا اینها که آدم حسابی هم نیستند؛ [مذاکره با] آدم‌هایی که زیر حرفشان می‌زنند، تعهّدشان را به هم می‌زنند، پابند به هیچ چیز نیستند -‌نه یک چیز اخلاقی، نه یک چیز قانونی، نه یک عرف بین‌المللی، به هیچ چیزی پابند نیستند- بنابراین مسخره است». این سخن رهبر معظم انقلاب هنگامی بود که هنوز دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا با اقدام تروریستی خود، حاج قاسم سلیمانی را به شهادت نرسانده بود.

۶- هفته گذشته «ریچارد نفیو» که به معمار تحریم‌ها علیه ایران شهرت دارد طی یادداشتی در نشریه آمریکایی «فارن افرز» از کارآمدی تحریم‌ها علیه ایران ابراز ناامیدی کرده بود و درباره حمله احتمالی به ایران نیز می‌نویسد «‌پیامدهای حمله نظامی به ایران بسیار سنگین است و در آن، احتمال شکست و تضعیف اعتبار آمریکا وجود دارد، حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نیز بی‌اثر است‌».

ریچارد نفیو تاکید می‌کند که «‌مذاکره، تنها راه برای مقابله و مهار ایران است‌» جناب پزشکیان عزیز! توجه بفرمائید! آمریکا، به صراحت اعلام می‌کند که مذاکره را تنها راه مقابله با ایران می‌داند و جنابعالی (بخوانید افراد زاویه‌دار و بدسابقه‌ای که شما را احاطه کرده‌اند) اعلام می‌کنند که برای حل مشکلات در پی مذاکره هستند!

۷- و بالاخره، کاش رئیس‌جمهور محترم کشورمان، اطراف خود را از افراد زاویه‌دار خالی کنند. افراد بدسابقه‌ای که بارها بی‌اعتقادی خود به انقلاب و نظام را نشان داده‌اند و در بسیاری از موارد با دشمنان تابلودار ایران اسلامی همسو بوده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۱۵:۵۰

چرا صحبت های این آقا را مدام منتشر می کنید . ایشان خودشان نشریه دارند. بگذارید نظرات منورشان را طرفدارانشان در نشریه فخیم کیهان مطالعه نمایند.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۱۵:۰۴

اگر پزشکیان نماینده مردم نیست،پس چه کسی است،شماچه کاره ای که خودتونخودهرآشی میکنی.

حجت۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۱۴:۵۷

آیا ترامپ قاتل شهید سلیمانی نیست؟ آیا همان قلدری نیست که به تازگی می خواهد گرینلند، پاناما و کانادا را مستعمره آمریکا کند؟ آیا او از برجام یک طرفه خارج نشد؟آیا....

Adam۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۱۳:۱۵

شریعتمداری خودش رو صاحب کامل مملکت ایران می‌دونه

قلمراد۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۱۱:۲۶

حسین آقا ! لنگ ببند ، اشکنه و نان خشک بخور و تنگه هرمز هم ببند. همه چی حل میشه. تمام

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۹:۲۱

رئییس جمهور صاحب ایران نیست اما با اکثریت آرا انتخاب شد و ازطرف مردم وکیل است جهت پیش برد امور مملکت. اونهاییکه منتخب مردم نیستند و جنابعالی چکاره هستین که نظر میدین ؟؟

sam۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۷:۴۳

شریعتمداری اگه مردی و جرات داری اجازه کامنت گذاری بده والا این مدل حرف زدن یک طرفه بدون شنیدن پاسخ به درد خودت میخوره

Arsh۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۷:۳۰

یعنی شما قبول ندارید که ترامپ قاتل حاج قاسم است؟باید قصاص شود

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۲:۲۷

ظاهرا پزشکیان برای آب خوردن هم باید از شریعتی اجازه بگیرخ

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۲:۲۵

رییس‌جمهور مدیریت کشور را چهارسال به امانت گرفته. شریعتمداری چندسال چیو امانت گرفته؟٫

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۱:۵۵

به عنوان کسی که اصولاً با آقای شریعتمداری و همفکران ایشان زاویه ۱۸۰ درجه ای دارم، در این یک مورد، به صورت استثنا، با ایشان موافقم. به نظر من هم صلاح کشور و مردمان ایران در این است که هیچ شکل مذاکره و معامله ای بین جمهوری اسلام و دولت آمریکا برقرار نشود.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۱:۱۸

باور کنید مذاکره با آقای حسین شریعتمداری سخت تر از مذاکره با ترامپ هست

میثم تنها۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۱:۰۲

یکبار برای همیشه با صندوق رای نظر مردم رو درباره این موضوعات جویا شوید خالی از لطف نیست!؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۵۴

اینطور که معلومه ایشون صاحب ایرانه و آقای پزشکیان متولی اجرای اوامر حضرت ایشون

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۲۹

البته آقای پزشکیان صاحب مملکت نیست، ولی جناب شریعتنداری هم صاحب مملکت نیستند.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۱۸

این اختیارات از طرف مردم به او داده شده

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۱۲

ساکت

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۱۲

یا مذاکره یا استعفا
انتخاب با ٱقای پزشکیان است
نمی شود موقع انتخابات حرفی بزنی و وعده مذاکره بدهی
بعد بگوی نشد، نمی گذارند

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۱۰

مرگ بر آمریکا ، حسین شریعتمداری حرف دل قاطبه مردم متدین و حزب اللهی ایران را می‌زند نباید گذاشت مشتی غرب زده آرمان های انقلاب را به باد بدهند . ملت ایران تا قیامت با آمریکا دوستی و طرحی نخواهند داشت

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۹:۵۶

الان تو قاطبه ای؟!

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۳:۵۸

آقای شریعتمداری چی میخوای از جون مردم ایران؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۱۰:۰۹

حرف حق میزنه، چرا زروت میاد؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۳:۵۱

به نشانه اعتراض برو تنگه هرمز رو ببند. بدو

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۳:۳۴

آقای شریعتمداری دست از سر مردم ایران برداری خوبه
مردم روش پزشکیان را انتخاب کردند
میشه بگی شما چی کاره این ممکت هستی که برای رئیس جمهور تععین تکلیف میکنی

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۳:۳۰

یکی ایشان را توجیه کند که کارش مدیر مسوولی روزنامه است

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۳:۲۹

بس کن برادر حسین. خسته نشدی از این همه حاشیه سازی؟

محمد۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۳:۲۱

نظرات آقای شریعتمداری نظرات تست شده و ناموفق و تاریخ مصرف گذشته است

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۳:۰۰

سبحان الله

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۲:۰۰

الله اکبر
که
لجاجت
پدر
ملت
درآورد

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۲:۵۳

مذاکره باامریکا ورفع تحریم ها هیچ تاثیری در سفره مردم ندارد چون خرابی کار جایی دیگه است

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۱:۰۶

جدی می فرمایید؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۱۸

رفع یا کاهش تحریمها در اوایل برجام دوران کم نظیری را برای مردم رقم زد.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۱۲

مذاکره با آمریکا هیچ تحریمی را رفع نخواهد کرد. چرا که طبق گفته جفری ساکس دولتمردان آمریکایی تمایل ایران به مذاکره را صرفاً به منزله ضعف و بیچارگی ایران تلقی می کنند. اگر آقایان می خواهند مشکلات حل شود: 1- وضعیت سیستم بانکی را درست کنند 2- شانزده میلیارد دلار وامی که عده ای گرفته اند را پس بگیرند 3- ارز را واقعاً تک نرخی کنند 4- با اختصاص بسته انرژی به هر شهروند، مانع از قاچاق سوخت و اتلاف انرژی شوند 5- جلوی رانت های چند صد هزار میلیاردی را بگیرند و در نهایت، به جای اصرار به تشدید مرزبندی های قومی، به فکر معیشت مردم باشند.

ابراهیم۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۲:۵۲

متاسفانه سخنان آقای شریعتمداری با غرض است و نشان می دهد ایشان دلسوز ملت و ایران نیستند آقای پزشکیان مذاکره را رد نکرده است ولی در سخنرانی دیگری گفته است بشرط بازگشت ترامپ به برجام و مذاکره برابر

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۲:۴۶

ای کاش روانشناس بازی ایندفعه به حسین شریعتمداری سکوت بده تا بازی به مسیر درست خودش بیوفته.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۲۱

صبر مردم هم حدی دارد

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۲:۴۴

بعد کسی نیست به تو بگه شریعتمداری تو چه کاره هستی ؟ آقای پزشکیان رئیس جمهور مردم هستن

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۱۰:۲۲

جالبه که میگه "از خبر نگار فلان چیز را سوال میکردی ؟!!!! در حالیکه ضعیف ترین ژورنالیستها هم می دانند خبرنگارها اصلا سوال جواب نمی دهند و فقط سوال می کنند

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۹:۲۸

شما برو دنبال بستن تنگه
ما پشتتیم

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۷ ۰۰:۱۶

اگر وظیفه رئیس جمهور نیست پس وظیفه مدیر کیهان است؟!

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۲۳:۵۵

رییس جمهور ما نیست. ما رای ندادیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.