زمان واریز سود سهام عدالت

آن‌طور که یکی از مدیران سازمان بورس اعلام کرده تاکنون مبلغ قابل توجهی از طریق شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت وصول نشده اما تلاش بر این است با تجمیع بخشی از سود، تا پایان سال مبلغی به حساب سهامداران واریز شود.
کد خبر: ۱۲۹۲۳۸۱
|
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱ 05 March 2025
|
9554 بازدید
|
۱

آن‌طور که یکی از مدیران سازمان بورس اعلام کرده تاکنون مبلغ قابل توجهی از طریق شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت وصول نشده اما تلاش بر این است با تجمیع بخشی از سود، تا پایان سال مبلغی به حساب سهامداران واریز شود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سود سهام عدالت در سال گذشته در دو نوبت پرداخت شد؛ زیرا در نوبت اول هشت شرکت سرمایه‌پذیر سهام عدالت در پرداخت سود مربوط به سال مالی ۱۴۰۱ که می‌بایست سال ۱۴۰۲ پرداخت شود تعلل کردند. بنابراین بخشی از سود به سال جاری کشیده شد که آذرماه امسال این مبلغ وصول و به سهامداران پرداخت شد. این مبالغ برای سهام ۴۹۲ هزار تومانی ۳۵۲ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۳۸۰ هزار تومان و یک میلیون تومانی ۷۱۶ هزار تومان بود.

اما پرداخت سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۴۰۲ که باید سال ۱۴۰۳ پرداخت شود و تا کنون می‌بایست از سوی شرکت‌های سرمایه‌پذیر محاسبه و واریز می‌شد ظاهرا هنوز محقق نشده است. این در حالی است که طبق اعلام سازمان بورس، مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت تقریبا به اتمام رسیده و این شرکت‌ها یک مهلت قانونی برای تقسیم سود دارند. تاخیر در این زمینه نوعی تخلف محسوب می‌شود که سازمان بورس اعلام کرده با ناشرانی که سود را نپردازند برخورد می‌کند.


درخصوص جدیدترین وضعیت واریز سود سهام عدالت، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که سپرده‌گذاری مرکزی پیرو مصوبه شورای عالی بورس، در ۲ نوبت با شرکت‌های سرمایه‌پذیر درباره پرداخت سود سهام عدالت مکاتبه کرده است،  گفت: تاکنون به‌رغم پیگیری‌های انجام شده، مبلغ قابل توجهی برای پرداخت سود سهام عدالت وصول نشده، اما تلاش بر این است که با پیگیری و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت، تا پایان سال، مبلغی به حساب سهام‌داران واریز شود.

ولی‌اله جعفری گفت: براساس مصوبه شورای عالی بورس، سپرده‌گذاری مرکزی مکلف شده، برای دریافت و تجمیع سود سهام عدالت، مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر، با ناشران مکاتبه کند.

او با تاکید بر این‌که سپرده‌گذاری مرکزی پیرو مصوبه شورای عالی بورس، تا کنون در ۲ نوبت با شرکت‌های سرمایه‌پذیر درباره پرداخت سود سهام عدالت مکاتبه کرده، افزود: به‌رغم پیگیری‌های انجام شده، هنوز مبلغ قابل توجهی وصول نشده است.

به گفته مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت‌های سرمایه‌پذیر باید سود سهام عدالت را در زمان‌بندی تعیین شده برای پرداخت به سهامداران حقیقی به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز کنند.

او در ادامه از برخورد سازمان بورس با ناشرانی که سود سهام عدالت را پرداخت نکنند خبر داد و گفت: طبق قانون با ناشرانی که از مقررات تخطی کنند، برخورد می‌شود.

جعفری ابراز امیدواری کرد با پیگیری و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت تا پایان سال مبلغی به حساب سهامداران واریز شود.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
سود سهام عدالت واقعا چندرغاز بیشتر نیست و اصلا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد ولی باورم نمیشه که مملکت به حدی به فلاکت و گدایی افتاده که سود عدالت امسال ما رو عملا خوردن و مثل دزد این چندرغاز رو هم بالاکشیدن و به روی خودشون هم نمیارن
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟