آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

تقابل دوباره مسی و کریستیانو رونالدو

باشگاه النصر قصد دارد که در دو بازی رفت و برگشت به مصاف اینتر میامی برود.

تقابل دوباره مسی و کریستیانو رونالدو

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، هر چند که کریستیانو رونالدو و لیونل مسی مدت‌ها است که فوتبال اروپا را ترک کرده‌اند، اما همچنان این دو چهره جذاب و بزرگ فوتبال جهان هواداران زیادی دارند.

مسی و رونالدو در دو لیگ متفاوت بازی می‌کنند و هر دو بازیکن نشان می‌دهند که همچنان از آمادگی بالایی برخوردار هستند و می‌توانند به فوتبال خود ادامه دهند.

ستاره‌های سابق بارسلونا و رئال مادرید مدت‌ها است که در تقابل برابر هم قرار نگرفته‌اند.

رسانه‌های عربستانی اعلام کردند که باشگاه‌های النصر و اینترمیامی قصد دارند که دو بازی دوستانه را به صورت رفت و برگشت برگزار کنند و این باعث شده تا هواداران مسی و کریستیانو رونالدو بی صبرانه منتظر تقابل این دو بازیکن برابر هم باشند.

هنوز مکان و زمان این دو بازی مشخص نشده است.

مسی در شرایط کنونی مصدوم است و در اردوی تیم ملی فوتبال آرژانتین حضور ندارد این در حالی است که کریستیانو رونالدو در اردوی پرتغال است.

هم مسی و هم کریستیانو رونالدو اعلام کرده‌اند که قصد دارند در جام جهانی پیش رو حضور داشته باشند و فعلا قصد خداحافظی از فوتبال را ندارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۳۰ ۰۹:۰۹

برای این بازی النصر چند میلیون دلار به اینتر میامی پرداخت خواهد کرد؟ پول کلان که داشته باشی هر کاری امکان پذیر خواهد شد. باشگاههای ایرانی هم حتی توان پرداخت دستمزد بازیکنان و مربیان خود را ندارد. مملکت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.