ایران جزو سه کشور برتر دنیا در المپیادهای جهانی

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه سال گذشته با کسب ۱۲ مدال طلای المپیاد جهانی توانستیم رتبه سوم مدالی دنیا را کسب کنیم گفت: برای سال آینده اولین هدف گذاری این است که جزء سه کشور برتر دنیا بودن را حفظ کنیم و تعداد مدال های طلا را به بیش از ۱۵ مدال برسانیم.
کد خبر: ۱۲۹۶۳۴۹
|
۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰ 28 March 2025
|
5938 بازدید
|
۶

سیدرضا حسینی با بیان اینکه امسال اتفاق خوبی رقم خورده است افزود: برای اولین بار المپیاد هوش مصنوعی را در سطح ملی برگزار کردیم، امسال تیم المپیاد هوش مصنوعی ایران را به طور جدی به مسابقات جهانی اعزام می‌کنیم و با یک آموزش متفاوت نسبت به پارسال که اولین دوره المپیاد جهانی هوش مصنوعی بود و متناظر داخلی نداشت، این رشته‌ اضافه شده به جمع المپیادها را به تعداد مدال‌ها اضافه کنیم.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ توانستیم رتبه اول دنیا را در المپیاد نجوم و رتبه چهارم المپیاد زیست‌شناسی را کسب کنیم ادامه داد: المپیاد ترکیبیات ایران را داشتیم که به میزبانی، با سیاست گذاری و طراحی سوالی نخبگان ایرانی برگزار شد ادامه داد: در این المپیاد به طور همزمان ۶۵ کشور مختلف شرکت کردند که عدد بزرگی است( در المپیاد جهانی نجوم ۵۲ کشور سال گذشته شرکت کردند) و این نشان می‌دهد نخبگان ما از توانایی بسیار بالایی برخوردارند و اگر به آن‌ها بها بدهیم می‌توانند الگویی برای جهانیان باشند.

حسینی با بیان اینکه امسال در سطح ملی اولین دوره المپیاد هوش مصنوعی اوایل بهمن ماه برگزار شد گفت: کمیته علمی هوش مصنوعی را تشکیل دادیم که انشالله برای سالیان آتی از برندگان این المپیاد هوش مصنوعی، تیمی به مسابقات جهانی اعزام کنیم. همچنین هیئت باشگاه دانش پژوهان جوان توسط بچه‌های فارغ التحصیل راه اندازی شد و تلاش شد گروه‌های پژوهشی از فارغ‌التحصیلان را فعال کنیم.

وی با بیان اینکه امسال کلیه آزمون‌های مرحله اول المپیادهای کشور توسط خود فارغ التحصیلان المپیادی باشگاه انجام شد افزود: سامانه‌ای برای چاپ و تصحیح پاسخ برگ‌ها طراحی شد که شناسایی موارد مشکوک و باز تصحیح برگه‌ها را انجام می‌داد که بسیار خوب جواب داد و باعث شد امسال اعلام نتیجه مرحله اول المپیادهای علمی در زودترین زمان انجام شود.

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه یکی از پرونده‌های باز و دائمی ما در باشگاه، درخشش در المپیادهای جهانی است عنوان کرد: باید هر سال بهتر از سال گذشته باشیم. از اواخر فروردین درگیر اعزام به مسابقات جهانی می‌شویم که مسئله مهمی است، در کنار این رفع دغدغه دانش پژوهان در مورد مسئله امتحان‌های نهایی را داریم. همچنین المپیادهای نوظهور هم در دستور کار قرار گرفته است.

حسینی اظهار کرد: تاکنون اتفاق‌های خوبی رخ داده امیدواریم چند گام کوچکی که باقی مانده انجام شود تا خبرهای خوبی به بچه‌ها بدهیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
اصلا اینطوری نیست،دیگه نخبه نمونده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
و البته نود درصدشون به آمریکا و کانادا مهاجرت میکنن و در واقع برای ایران سودی ندارن . البته حق دارن که نخوان با شرایط اسفناک این کشور اینجا بمونن ، نمیشه خیلی هم بهشون خرده گرفت
انزلیچی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
می توانی بگویی الان نخبه های ما کجا تشریف دارند کاری کردید که مهاجرت کردند بودید به واسطه جوان‌های بی ادعا ما وهمه را فراری دادید
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
توی مسابقات دانش آموزی که توی منطقه از همه پایین‌تر بودیم و نمره ضعیف گرفتیم ، فقط افغانستان از ما بدتر بود! بعد این مدال‌ها وقتی ارزش دارن که در جامعه تاثیر بزارن ، نه اینکه هر روز شرایط اقتصادی و فرهنگی ما بدتر بشه
م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
مبارک ایالات متحده و اروپا
اص
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
خوب این موفقیت را به آمریکا و کانادا و اروپا تبریک عرض میکنم.
در زمینه فرار مغزها هم رتبه بسیار خوبی داریم.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟