آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

«اصولگرا» به جشنواره فیلم فجر نمی رود

بهرام رادان، السا فیروزآذر، آناهیتا نعمتی، پیام صالحی، همایون ارشادی، دانیال عبادی، سمانه پاکدل، الناز فیروزآذر و سارا خوئینی‌ها بازیگران «اصولگرا» هستند و محمد نیک‌بین در تلاش است تا در بهترین زمان ممکن این فیلم را به پرده سینماها بفرستد.

ایران: طبق تصمیمات اتخاذ شده توسط محمد نیک‌بین؛ تهیه‌کننده فیلم «اصولگرا» به کارگردانی تهمینه میلانی، این فیلم در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر شرکت نکرده و احتمالا مستقیما به اکران درخواهد آمد.

«اصولگرا» با نام قبلی «پرنسیب» به لحاظ مضمونی در ادامه آثار قبلی میلانی است و حرکت میلانی در سایر فیلم‌هایش به این اثر هم راه یافته‌است. فیلم قصد دارد حین روایت عشق دو مهندس معماری برآمده از دو دنیای متفاوت، به ارائه تصویری حقیقی از صنایع هنری ایران بپردازد.

بهرام رادان، السا فیروزآذر، آناهیتا نعمتی، پیام صالحی، همایون ارشادی، دانیال عبادی، سمانه پاکدل، الناز فیروزآذر و سارا خوئینی‌ها بازیگران «اصولگرا» هستند و محمد نیک‌بین در تلاش است تا در بهترین زمان ممکن این فیلم را به پرده سینماها بفرستد.

به نظر می‌رسید عدم نمایش «اصولگرا» در جشنواره فجر بیشتر از هر چیز برآمده از واکنش‌های منفی منتقدان نسبت به «تسویه حساب» در جشنواره سال گذشته باشد، انتقاداتی که میلانی را وادار کرد با رویکردی عصبی در جلسه نقد و بررسی فیلم شرکت کرده و با لحنی تند پاسخگوی انتقادات غالبا درست منتقدان پیرامون کیفیت ضعیف فیلمش باشد!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.