آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

برخورد قاطع با ضارب معلم در زرند

دادستان عمومی و انقلاب زرند با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضائی با هرگونه تعرض به معلمان، از بازداشت فردی که اقدام به ضرب و شتم یک معلم در کلاس درس کرده بود، خبر داد.

برخورد قاطع با ضارب معلم در زرند

به گزارش تابناک به نقل از مهر، رضا یعقوبی، عصر دوشنبه با محکوم کردن ضرب و شتم یک معلم در زرند به خبرنگاران گفت: متأسفانه در ایامی که به نام بزرگداشت مقام معلم مزین شده، پدر یکی از دانش آموزان در پی گلایه فرزندش، در مدرسه حاضر و با رفتاری ناپسند اقدام به ضرب و شتم معلم با مشت و لگد کرده است.

وی افزود: با دستور فوری دادستانی، فرد ضارب بلافاصله شناسایی و در محل بازداشت شده است.

یعقوبی تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به گزارش واصله و مصاحبه با فرد بزه دیده، شدت صدمات وارده به معلم گرامی قابل توجه نبوده، اما این موضوع به هیچ وجه از شدت برخورد قانونی با مرتکب نخواهد کاست و بدیهی است که هرگونه خشونت علیه فرهنگیان، به ویژه در محیط مقدس مدرسه، قابل قبول نبوده و با واکنش جدی دستگاه قضائی مواجه خواهد شد.

دادستان زرند با اشاره به جایگاه معلمان در تربیت آینده سازان کشور تأکید کرد: دستگاه قضائی از هیچ اقدامی برای حفظ حرمت معلمان و امنیت محیط‌های آموزشی فروگذار نخواهد کرد.

وی افزود: در این پرونده نیز با جمع‌آوری مستندات لازم، مراحل قانونی با سرعت و دقت در حال پیگیری است.

یعقوبی در پایان از همکاری مسئولان مدرسه و نهاد‌های مرتبط تقدیر و اضافه کرد: انتظار می‌رود تمامی شهروندان با رعایت احترام نسبت به مقام معلم و فضای آموزشی، در پیشگیری از چنین حوادثی مشارکت فعال داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۰۷:۱۴

بزرگترین اسلحه دنیا یعنی قلم دست معلم جامعه است وای به حال این جامعه که میان و می‌زنند وهیچ کسی هیچی نمیگه اگر ماموردادگستری رو بزنن شما چکار میکنید آقای دادستان؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۶ ۱۷:۴۸

اگر حرمت معلم شکسته شود دودش به چشم پدر و مادر و تمام جامعه خواهد رفت. هزاران نیروی پلیس و سیستم قضایی نمی توانند دردی را که با تربیت نادرست ایجاد شده تسکین دهند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۶ ۱۵:۰۹

معلمین در بند را باور کنیم یا دم خروس را

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۶ ۱۴:۵۸

دانش اموز سالاری شده

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۶ ۱۲:۵۱

مخالفم

ملی گرا۱۴۰۴/۰۲/۱۶ ۲۰:۱۶

لابد خودتم از همون قماشی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.