آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
8بازدید
۱۵

محمد اسلامی: امروز هم تراز کشورهای پیشرفته هستیم

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که جمهوری اسلامی و ملت ایران بر اساس اهداف و منافع خود جایگاه و راه خود را انتخاب می کنند و کسی نمی‌تواند به ما بگوید کدام مسیر را باید برویم.

محمد اسلامی: امروز هم تراز کشورهای پیشرفته هستیم

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «محمد اسلامی» عصر روز شنبه در مراسم بزرگداشت سالگرد شهدای خدمت و شهید میدان، «حسین امیرعبداللهیان» گفت: صبوری و تحمل شهید امیرعبداللهیان زبانزد بود و به معنای واقعی قول و فعل ایشان یکی‌ بود.

شهید امیرعبداللهیان میدان و دیپلماسی و رسانه را همگرا کرد

وی افزود: در مقطعی که با تهاجم سنگین در منطقه مواجه شدیم نیازمند رویکرد و عملکرد آقای امیرعبداللهیان بودیم و این تجربه موفقی بود که از خود به جای گذاشت. او میدان و دیپلماسی و رسانه را همگرا کرد تا پیام و منویات یک ملت را پیش ببرند. کسی نمی‌تواند این دستاوردهای آقای امیرعبداللهیان را نقض کند. برخی سعی می‌کنند همیشه این دستاوردها را به حاشیه ببرند، اما اصل کار ایشان برای همه روشن است.

بر اساس اهداف و منافع ملی‌مان حرکت می‌کنیم

وی‌ در ادامه با تاکید بر اینکه «ما بر اساس اهداف و منافع ملی‌مان حرکت می‌کنیم» اظهار کرد: امروز اگر مسائل مربوط به شرایط اقتصادی در داخل کشور نبود باور عمومی ما در کل جامعه معطوف می‌شد به جایگاه ایران در علوم و فنون صنایع که توانستیم به تنهایی با وجود این همه مزاحمت جایگاه عالی داشته باشد و در این رابطه صنعت هسته‌ای نمونه این توفیقات است. امروز هم تراز کشورهای پیشرفته که میلیون‌ها دلار سرمایه گذاری کرده‌ند در جایگاه خوبی هستیم و این مسیر و راه حدف شدنی نیست.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت:  مهم این است که انسان با باور خودش زندگی کند. آقای امیرعبداللهیان به معنای واقعی کلمه توانست در دوران کوتاه وزارتی خودش یک کارگاه آموزشی ایجاد کند و با تلاش خستگی ناپذیر، شجاعت، درایت و محبتی که داشت توانست عملکرد موفقی داشته باشد.

دیگران نمی‌توانند به ما بگویند چطور رفتار کنیم

وی تاکید کرد که هویت و ارزش هاست که مسیر ما را تعیین می کند. بنابرابن هر گامی‌که برداشته می‌شود بر اساس اهداف و منافع ملی ماست. آن‌چه جمهوری اسلامی عنوان می‌کرده و از اهداف عالیه ما بوده این است که تراز و جایگاه ایران عالی باشد. بنابراین ما بر اساس منافع ملی‌مان تعیین می‌کنیم چطور حرکت کنیم و این نکته کلیدی و مهمی است و دیگران نمی‌توانند به ما بگویند چطور رفتار کنیم. مهمترین خروجی از اهداف انقلاب این است که بر اساس منافع ملی‌مان تصمیم‌گیری و حرکت می‌کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

*****۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۱۸:۵۸

ازچه نظرهمترازکشورهای پیشرفته ایم؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۱۵:۲۳

واقعأ؟

محمدزاده۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۰۸:۴۵

با این همه ناترازی ؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۷ ۲۲:۲۵

کمبود کلمه درسته

حسین۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۰۷:۴۲

حتما شک نکن

ایرانی۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۰۰:۰۱

آقای اسلامی گذاشتی دنده عقب داری میای جلو با همین فرمون بیای برق ک نداریم آبم کم کردیم فقط مونده جام کنیم...

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۵۵

آره بابا. اصلا ژاپن و امریکا و آلمان سی سال از ما عقب تر هستن

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۴۳

خودت رو دست کم نگیر. ما از همه جلوتریم.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۳:۵۴

همه دارن به ما حسودی می کنن

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۴۱

کنتور نداره راحت باش.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۳۴

محمد اسلامی: امروز هم تراز کشورهای پیشرفته هستیم
بهت یاد بدم اقتصاد و رفاه مردم هم باید بالا باشه هست !!!؟؟؟؟

امین۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۰:۰۶

ممنونم که گفتی. یه کم نگران شده بودم

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۰:۰۱

محمد اسلامی: امروز هم تراز کشورهای پیشرفته هستیم
از کمبود و قطعی اب و برق و گاز معلومه نیاز به گفتن نبود

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۱۹:۳۳

الان منافع مرد م و کمبود برق را با چه معجزه ای حل کردید؟
خطر اون نیروگاه نسل چرنوبیل بیش از منافعش بوده و صدها میلیارد دلار ضرر تحریم بر مردم تجمیل کردید

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۱۸:۵۲

احسنت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.