آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

تابناک گزارش می‌دهد

ایران از مذاکرات با آمریکا خارج شد؟

تهران اعلام کرده متعاقب تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، مذاکرات با آمریکا بی معنا شده است.

ایران از مذاکرات با آمریکا خارج شد؟

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه راجع به وضعیت مذاکراتی که برای روز یکشنبه در مسقط برنامه‌ریزی شده بود، گفت: تمرکز اصلی ما در وضعیت کنونی، مقابله با تجاوز دشمن است.

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفتگویی درباره تصمیم ایران برای حضور در دور بعدی مذاکرات با آمریکا با وجود حمله رژیم صهیونیستی به کشور، توضیح داد: طرف مقابل کاری کرد که عملاً مذاکره و گفت‌و‌گو بی‌معنا شد. اینکه شما هم‌زمان ادعای مذاکره و گفت‌و‌گو برای رسیدن به تفاهم در مورد یک موضوعی را مطرح کنید و در عین حال تقسیم کار انجام داده و اجازه بدهید که یک رژیم نژادپرست تمامیت ارضی کشور را مورد تعرض قرار دهد، امکان‌پذیر نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: برای جمهوری اسلامی ایران و حتی برای هیچ‌کس در دنیا قابل تصور نیست که رژیم صهیونیستی بدون همکاری، هماهنگی، یا حداقل چراغ سبز آگاهانه آمریکا، مرتکب چنین تجاوز ماجراجویانه و چنین جنگ‌افروزی‌ای در منطقه شده باشد.

بقایی با تاکید بر اینکه دولت آمریکا را مسئول تبعات و عواقب این اقدام نسنجیده و خلاف قانون رژیم صهیونیستی می‌دانیم، تصریح کرد: هنوز هم مشخص نیست که ما یکشنبه در این زمینه چه تصمیمی خواهیم گرفت.

وی افزود: اساساً آرزوی همیشگی رژیم صهیونیستی این بود که کشور‌های غربی را به سوی درگیری و گرفتاری در منطقه بکشاند، به نظر می‌رسد این دفعه هم موفق شده است و به‌نوعی یک روند دیپلماتیک را با این ماجراجویی، تحت تأثیر قرار داده است. این موضوع در واقع نشان دهد که کماکان سیاست‌گذاران آمریکایی به‌شدت تحت تأثیر و نفوذ این رژیم هستند.

بقایی در جدیدترین موضع گیری امروز خود راجع به وضعیت مذاکراتی که برای روز یکشنبه در مسقط برنامه‌ریزی شده بود، گفت: تمرکز اصلی ما در وضعیت کنونی، مقابله با تجاوز دشمن است.

بقایی افزود: دشمنان دیپلماسی و صلح، جنگ ظالمانه‌ای را بر ملت ایران تحمیل کرده‌اند و آمریکا نیز علیرغم همه ادعاها در مورد گفتگو و دیپلماسی، با تجاوز رژیم صهیونیستی از جمله در هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران همراهی نموده است، بدیهی است که در چنین شرایطی و تا زمانی که تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران متوقف نشود اصولاً شرکت در گفتگو با طرفی که بزرگترین حامی و همدست طرف متجاوز است، بی‌معنا خواهد بود.

در این زمینه وزیر خارجه عمان اعلام کرده که مذاکرات روز یکشنبه که قرار بود بین ایران و آمریکا برگزار شود لغو شده است.

از طرف دیگر عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در گفتگوی تلفنی امروز شنبه خود با کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با استناد به پیام‌ها و اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا، اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی را نتیجه حمایت‌های مستقیم واشنگتن دانست و تأکید کرد که تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشی‌گری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است.

در این راستا شورای راهبردی روابط خارجی ایران در بیانیه ای گفته است: «سخنان ترامپ و نتانیاهو در پی تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران روشن ساخت که این حملات در هماهنگی کامل رژیم اسراییل با آمریکا انجام گرفته است و این نشان می‌دهد که بازی دیپلماتیک دونالد ترامپ در تقاضای مذاکره با ایران و همزمان تهدید و دادن چراغ سبز به رژیم صهیونیستی برای تجاوز نظامی، فقط اقدامی فریب‌کارانه است، آنچه ادامه چنین مذاکره‌ای را به شدت زیر سوال می‌برد.»

متعاقب تجاوز رژیم صهیونیستی به حاک ایران و به خاک و خون کشیدن مردم ایران، رسانه‌های غربی از حمله وال استریت ژورنال پشت پرده مذاکرات را بر ملا کردند و اعلام کردند این اعلام دور جدید مذاکرات پوششی برای آماده سازی برای حملات به ایران بوده است.

وال‌استریت ژورنال ادعا می‌کند که مذاکرات دیپلماتیک آمریکا با ایران، که قرار بود در روز یکشنبه در مسقط (عمان) ادامه یابد، به‌عنوان پوششی برای آماده‌سازی این حملات توسط اسرائیل عمل کرده است.

حملات اسرائیل در حالی رخ داد که آمریکا در حال مذاکره با ایران برای احیای توافق هسته‌ای بود، اما وال‌استریت ژورنال مدعی است که این مذاکرات به‌عنوان یک «فریب دیپلماتیک» برای غافلگیر کردن ایران استفاده شد.

این گزارش اذعان کرد که حمله رژیم صهیونیستی تنش‌های منطقه‌ای را تشدید کرده و واکنش‌های تندی از سوی ایران و متحدانش به ویژه روسیه به دنبال داشته است.

منابع رسانه‌ای آمریکایی اعلام کرده‌اند که رژیم صهیونیستی از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی برای این عملیات را آغاز کرده بود و آمریکایی‌ها نیز از این موضوع اطلاع داشتند؛ اما با این وجود روند دیپلماسی را دنبال می‌کردند.

با این وجود، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این گفت‌و‌گو با رویترز مدعی شد: «ما همه چیز را می‌دانستیم و تلاش کردم تا ایران را از مرگ و تحقیر نجات دهم. تلاش کردم تا آنها را نجات دهم، چون دوست داشتم شاهد یک توافق باشم.»

وی ادامه داد: «آن‌ها هنوز هم می‌توانند به یک توافق برسند، هنوز خیلی دیر نشده است.»

ترامپ ظاهرا بار‌ها بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار داده بود تا حمله به ایران را به تعویق بیندازد تا به دیپلماسی زمان بیشتری بدهد، هرچند خود ترامپ تهدید کرده بود که در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای، از حمله حمایت می‌کند.

به نوشته رویترز، تغییر موضع ترامپ در مورد حملات اسرائیل، که او در مصاحبه خود با رویترز مدعی شد «عالی» و «بسیار موفق» بوده، یکی از بارزترین نمونه‌های چگونگی انجام مذاکرات پرخطر توسط او از طریق لفاظی‌های صریح عمومی و مانور‌های پشت صحنه را ارائه داد.

ترامپ در ادامه گفت‌وگوی خود با رویترز در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده از اسرائیل در برابر حملات متقابل ایران حمایت خواهد کرد، گفت که از اسرائیل حمایت می‌کند و افزود، نگران وقوع جنگ منطقه‌ای در نتیجه حملات اسرائیل نیست، اما توضیح بیشتری نداد.

وی ادامه داد: «ما به اسرائیل خیلی نزدیکیم. ما تا الان متحد شماره یک اسرائیل هستیم. می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.»

ترامپ در ادامه گفت‌وگوی خود گفت: به ایران ۶۰ روز زمان دادیم تا پای میز مذاکره بیاید و توافق کند و اکنون زمان تمام شده است.

وی افزود: «ما همه چیز را می‌دانستیم. به قدری می‌دانستیم که به ایران برای توافق ۶۰ روز زمان دادیم و اکنون از آن زمان گذشته است. برای همین می‌گویم همه چیز را می‌دانستیم. هنوز مشخص نیست که آیا ایران با وجود حملات هوایی اسرائیل یک برنامه هسته‌ای دارد یا خیر. هیچکس نمی‌داند.»

وی درباره مذاکرات ایران-آمریکا نیز گفت: «مذاکرات متوقف نشده است. ما با آنها روز یکشنبه دیدار داریم. البته الان مطمئن نیستم که آیا نشست انجام می‌شود یا نه با این حال، ما روز یکشنبه با آنها دیدار داریم.»

به گزارش تابناک، علیرغم تمایل آمریکا برای برگزاری این نشست و تمایل «استیو ویتکاف» برای دیدار با عراقچی، به نوشته آکسیوس طرف ایرانی عدم تمایل خود برای این دیدار را اعلام کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۱۵:۳۳

چه تیتر بدی! این آمریکاست که با اقدام احمقانه علیه ایران از مذاکرات خارج شد نه ایران

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۱۴:۳۷

این شاطین تقسیم کار کرده اند - گول نخورید - آأم از یک سوراخ دو بار گزائیده نمیشه !

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۲:۳۳

از اولش هم اعتماد به آمریکای مکار اشتباه بود و نباید با این ظالمان بی وجود مذاکره میکردیم,,اینها بیشهرفهای غاصب هستن

محمد۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۲:۲۷

لعنت به آمریکا ولعنت به اسرائیل سگ هار آمریکا فعلآ موشکباران اسرائیل در اولویت هست

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۲:۱۹

ترامپ علت کرده باجدابادش عمان هم اگرترامپ ازماجراخبرداشت بس عمان هم خبرداشت باید فردا به جای مزاکره اول باید پایگاه آمریکا در عمان به سفارت آمریکا راازبین ببرید این عمان برادر فروشی میکند

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۲:۱۰

باید خارج بشیم

اکبر اسدی۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۱:۳۲

تا وقتی حرفی برای گفتن هست باید مذاکره کرد،عدم مذاکره در شرایط فعلی بنفع کشور نیست
باید به هر طریق از جنگ جلوگیری شود،این جنگ تمام زیر ساخت های کشور را نابود خواهد کرد
نه به جنگ

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۰:۵۰

شما واسه ترور دانشمندامون رفته بودید مذاکره ک موفقم شدین. حالا چ فرقی میکنه ادامه بدید یا ندید

AAAinuddin۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۰:۲۴

زنده باد ایران بزن اسرائیل را نابود کن

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۰:۱۷

ما جنگ نمی خوایم ما امنیت و آرامش و صلح و آسایش می خوایم

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۰:۰۳

آمریکا با حمایت تسلیحاتی و پشتیبانی حمله به ایران به نیروی نیابتی خود اسرائیل واگذار کرد و بهتره گفته بشه آمریکا مذاکرات ترک کرد

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۰:۰۳

نباید باج داد. نباید در شرایطی که به ایران حمله کرده اند پای میز مذاکره رفت و ضعف نشان داد.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۰:۰۰

آمریکا می خواست بازی هویج و چماق با ابران بازی کنه

سعید۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۹:۴۶

بزنین تمام اسرائیل نابود کنید

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۹:۱۱

امریکا در این وضعیت جنگ به دنبال مذاکره هست در حال حاظر که نیروگاهای هسته ای ایران هدف قرار گرفته ویه سری از فرماندهان به شهادت رسیده وبعضی از دانشمندان هم همین طور

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۷:۵۸

گروسی حرامزاده همدست وجاسوس اسرائیل هست

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۷:۵۲

تنها راه اینکه اولا از ان پی تی خارج و سلاح اتمی هم باید داشته باشیم و قدرتمند تر از
همیشه باشیم با این اوضاع آن بیشرف ها از هر چیزی بتوانند استفاده خواهند کرد اصلا
شک نکنید

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۷:۱۹

از من ميپرسي؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۷:۱۲

باید همه را بکشیم

Faryad۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۷:۰۹

ترامپ می گه ما به ایران 60 روز فرصت دادیم بیاد تسلیم بشه اسمشو می زاره توافق و مذاکره

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۷:۰۱

هر اتفاقی بیفته مردم ما می ن تو صف پمپ بنزین ! واقعا چرا اینجوری هستیم ؟!

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۶:۱۱

اونا همین رو میخوان. میخوان که از مذاکرات خارج بشیم. وارد بازیشون نشیم. بهونه دستشون ندیم.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۲۲

بهش بگین این نوبت بیا تهران مذاکره کنیم

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۹

داشتن یا نداشتن مساله این است

یا شیرین سخن۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۸

وزیر خارجه ایران باید خیلی زیرک باهوش باش که با گفتمان خودش از راه دیپلماسی کشور تو آرامش نگه دار واز جنگ دور

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۵

ایران بایست برای بازگشت به مذاکرات پیش شرط بگزارد. مثلا لغو برخی از تحریم ها و باز پس گرفتن ۷ میلیارد دلار از قطر و گرفتن غرامت از اسراییل بابت خسارتهایی که به ایران زده!
در غیر اینصورت هم بایست دکترین هسته ای خود را تغییر دهد!
ایران چه چیزی از پاکستان و هند کم دارد که اونها هسته ای دارند ما نداریم!

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۳۵

هروقت غرامت جنگ ۸ ساله با عراق رو گرفتیم اینم میدن

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۵

چه ایرادی داره مذاکرات ادامه پیدا کنه؟ هر چه مسیر فعلی بیشتر طی بشه، مو قعیت ایران بیشتر تضعیف و قدرت چانه زنیش کمتر میشه. باید واقع گرا و موقعیت سنج بود.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۲

اگرمذاکره بی معناست چرا می گویید فردا تصمیم میگیریم .آیا فردا معنا پیدا میکند؟!!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۰۰

ما الان کارهای مهمتری داریم

علی حبیبی۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۴:۵۸

گروسی اطلاعات انرژی اتمی مارو به اسرائیل داده؟ا

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۴:۳۹

زیر آتشیم
تا دیرتر نشده بمب رو بسازین

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۴:۳۰

قبلا گفتم جنگ بشه دفعه بعد بر سر صنعت موشکی مذاکره خواهیم کرد

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۴:۱۴

باید تا فردا اسراییل را موشک باران کرده و در ضمن با شجاعت و صلابت در مذاکرات شرکت کرد

مجید۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۲۰:۰۶

جنگ جنگ تاپیروزی یاعلی مدد

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۴:۰۸

اگه جنگ طولانی شه به ضرر ما خواهد بود

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۶:۳۰

جنگ جنگه کوتاه مدت و بلند مدت نداره

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۴:۰۴

اتفاقا برین مذاکره کنین و برای پیش شرطش اینکه بگین اسرائیل حملاتشو متوقف کنه و تو چششون نگا کنین بگین بیاییم با هم روراست باشیم.

عباس قصاب۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۴:۰۰

از الان تا یکشنبه صدها موشک و پهپاد سمت اسراییل حرامی شلیک و بعداً مذاکره با دست پر
والسلام

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۳:۴۴

با حمله اسرائیل و تهدیدات نظامی وبویژه زدن مراکز هسته ای ایران، نه تنها دیگر نباید با آمریکا مذاکره کرد بلکه الان بهترین موقع برای انجام آزمایش هسته ای است.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۳:۳۳

دنیا منتظره که بگیم مذاکره‌ نمی کنیم، واقعیت اینه که راه پس داریم نه راه پیش

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۵:۵۶

دقیقاً همینه و تله بوده مذاکره پس عراقچی باید بگه آمریکا باحمایت از حمله اسرائیل میزمذاکره را ترک کرد نه ما

حسین۱۴۰۴/۰۳/۲۴ ۱۳:۳۰

خود ترامپ گفته خبر داشته و خبرگزاری آمریکایی هم گفته مذاکرات پوششی برای حمله اسرائیل بود، بعد دوباره حرف از مذاکرات میزنین؟!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.