آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۲

تمجید سخنگوی وزارت خارجه از ارکست سمفونیک تهران

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی از اقدام ارکستر سمفونیک تهران که عصر چهارشنبه با صدای بلندتری در بزرگداشت نور و زندگی شرافتمندانه در میدان آزادی نواخت، تمجید کرد.

تمجدید سخنگوی وزارت خارجه از ارکست سمفونیک تهران

به گزارش تابناک، بقایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: زمانی که برخی در انتظار خاموشی و مرگ بودند، ارکستر سمفونیک تهران با صدای بلندتری در بزرگداشت نور و زندگی شرافتمندانه نواخت. در میدان آزادی جز صدای زندگی و موسیقی نبود. نغمه گوش‌نواز روح مردمی که بار‌ها ثابت کرده‌اند نُت ایستادگی را به خوبی اجرا می‌کنند.

به گزارش ایرنا، کنسرت ارکستر سمفونیک تهران عصر چهارشنبه به رهبری نصیر حیدریان با هدف تجلیل از همبستگی ملی و به یاد شهدای وطن در میدان آزادی برگزار شد.

ارکستر سمفونیک تهران از مجموعه‌های تحت پوشش بنیاد فرهنگی هنری رودکی عصر چهارشنبه (چهارم تیر) تجربه متفاوتی را برای علاقه‌مندان موسیقی و مردم شهر تهران رقم زد؛ این ارکستر برخلاف اجرای سالنی، این بار به رهبری نصیر حیدریان و خوانندگی محمدرضا صفی و همراهی ۵۷ نوازنده با هدف تجلیل از ایستادگی، همبستگی ملی و به پاس رشادت ملی، یاد شهدای وطن و افتخار به سربازان وطن در محوطه برج آزادی به روی صحنه رفت.

کنسرت ارکستر سمفونیک تهران با حضور سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیکنام حسینی‌پور مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط‌عمومی، نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی، محمد اله‌یاری مدیرعامل فرهنگی هنری بنیاد رودکی، محمدعلی مرآتی مدیرعامل انجمن موسیقی ایران و جمعی از مسئولان فرهنگی و هنری برگزار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۰۸ ۱۴:۳۷

ارکستر درست است

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۰۸ ۱۱:۳۸

دمشان گرم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.