آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

تبانی تشکیلات خودگردان با تل‌آویو علیه حماس

یک روزنامه عبری زبان از تبانی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی برای اقدام مسلحانه علیه جنبش حماس در نوار غزه خبر داد.

تبانی تشکیلات خودگردان با تل‌آویو علیه حماس

به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از الجزیره، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت گزارش داد که عناصر مسلح در شمال و جنوب نوار غزه در کنار گروهک ابوالشباب در رفح علیه حماس می‌جنگند.

در ادامه این گزارش آمده است، سرکرده این گروهک‌ها یاسر حنیدق و رامی حلس است که هر ۲ آنها از نیرو‌های جنبش فتح بوده و از تشکیلات خودگردان حقوق می‌گیرند.

در این گزارش تاکید شده است که این گروهک‌ها از حمایت ارتش رژیم صهیونیستی برخوردار بوده و سلاح دریافت می‌کنند.

لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی بعد از گذشت نزدیک به ۲ سال از آغاز جنگ در نوار غزه و عدم تحقق وعده خود مبنی بر شکست کامل حماس برای این منظور دست به دامن تروریست‌های داخلی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.