آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

۴ میلیون ملک‌ در کشور سند ندارند

معاون امور املاک سازمان ثبت‌اسناد کشور گفت: ۴ میلیون ملک در کشور وجود دارد که برای آن‌ها هنوز سند مالکیت صادر نشده است.

۴ میلیون ملک‌ در کشور سند ندارند

به گزارش تابناک به نقل از فارس از خرم‌آباد، صفدر کشاورز عصر امروز در آئین تکریم و معارفه مدیرکل ثبت‌اسناد لرستان در محل دادگستری استان، اظهار کرد: در گذشته ۲ چالش اساسی یعنی املاک فاقد سند و نقل‌وانتقال عادی داشتیم که مشکلاتی از جمله عدم شناسایی واقعی مالکین املاک، عدم امکان اتمام حدنگاری، پول‌شویی و کلاهبرداری را در این بخش ایجاد کرده بود.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر حاکمیت برای ساماندهی و رفع این ۲ چالش، ۲ قانون حدنگاری و قانون الزام را تصویب کرده است.معاون امور املاک سازمان ثبت‌اسناد کشور با بیان اینکه ۹۹ درصد عرصه‌های ملی حدنگاری و اسناد مالکیت آن صادر شده است، گفت: در بخش کشاورزی از ۱۵ میلیون هکتار، برای ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار معادل ۷۷ درصد حدنگاری صورت گرفته است.

کشاورز بیان داشت: حدنگاری ۷۶ درصد اسناد شهری و روستایی صادر شده، برای مابقی اسناد را که دفترچه‌ای هستند در برنامه داریم این اسناد به‌زودی تک‌برگ شوند.وی با اشاره به ساماندهی نقل‌وانتقال عادی، تصریح کرد: ساماندهی مشاورین املاک در گام دوم قرار داشت که در قانون پیش‌بینی شده این افراد حق تنظیم قرارداد عادی را ندارند.معاون امور املاک سازمان ثبت‌اسناد کشور ادامه داد: امور اراضی املاک فاقد سند را مشخص و برای تهیه سند اقدام کند، همچنین بنیاد مسکن در حوزه بافت‌های شهری و روستایی نیز نقشه جامع را تهیه و سند تک‌برگ را تهیه کند.

کشاورز با بیان اینکه از ۱۴۵۰ شهرداری در کشور تا کنون ۸۰۰ شهرداری به‌صورت الکترونیک کار می‌کنند، گفت: همچنین از ۳۸ هزار دهیاری کمتر دهیاری است که به‌صورت الکترونیکی  فعالیت می‌کند که باید به‌روز و صاحب فناوری شوند.وی با اشاره به وجود ۴ میلیون پرونده جاری در ثبت‌اسناد کشور، تصریح کرد: برای این پرونده‌ها هنوز سند مالکیت صادر نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.