آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

مهدی قایدی در راه النصر

لژیونر فوتبال کشورمان با پیشنهاد باشگاه النصر امارات رو به رو شده و امکان دارد راهی این تیم شود.

مهدی قایدی در راه النصر

به گزارش تابناک به نقل از مهر، مهدی قایدی وینگر تیم فوتبال شباب الاهلی امارات که فصل گذشته به صورت قرضی در تیم الاتحاد کلبا بازی می‌کرد توانست عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد و در ۲۳ بازی در لیگ ادنوک امارات موفق شد ۱۶ گل به ثمر برساند و ۷ پاس گل نیز به نام خود به ثبت رساند.

با توجه به عملکرد خوب قایدی باشگاه الاتحاد کلبا در تلاش است تا قرارداد این بازیکن را دائمی کند که تاکنون موفق نشده است؛ در همین حال رسانه «قلم ریاضی» اعلام کرد که باشگاه النصر امارات هم خواهان جذب این بازیکن ایرانی شده و اعلام رسمی این انتقال به زودی رسانه‌ای می‌شود.

قایدی همچنین مدنظر باشگاه استقلال هم بود که علی نظری جویباری (مدیرعامل استقلال) اعلام کرد که مذاکره با این بازیکن انجام شده، اما او علاقه‌ای به بازگشت به لیگ برتر ایران ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۲۵ ۱۳:۱۲

در اوج جوونی پیر شده ههه،ما دنبال مشکی کردن موها هستیم جوونها موهای مشکی را اینجوری میکنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.