آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
10بازدید

هیاهو بابت رفتن به آسیا برای هیچ!

ناکامی تیم‌های ایرانی در آسیا تبدیل به عادت شده و این همه هیاهو و بعضاً کارهای نامناسب برای کسب سهمیه عملاً نتیجه‌ای ندارد.

هیاهو بابت رفتن به آسیا برای هیچ!
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، شکست سپاهان در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا اتفاق جدیدی در فوتبال ایران نیست و با شرایط موجود آخرین آن نیز نخواهد بود. سپاهان به عنوان باشگاهی که ساختار مناسبی دارد، خوب هزینه می‌کند و از بازیکنان بزرگی هم بهره می‌برد در سال‌های اخیر نتوانسته در آسیا نتیجه بگیرد و حتی سال گذشته موفق به صعود از گروهش در مسابقات سطح دوم آسیا (لیگ قهرمانان آسیا ۲) هم نشد. شرایط دیگر تیم‌های ایرانی نیز بهتر از این نیست. 
 
باید این واقعیت را پذیرفت که فوتبال ایران از کشور‌های دیگر عقب افتاده و با دست فرمان فعلی امکان وقوع اتفاقات بدتر هم وجود دارد. سرمایه‌گذاری تیم‌های حوزه خلیج فارس از یک سو و برنامه‌ریزی شرقی‌ها از سوی دیگر سبب شده فوتبال ایران در عرصه باشگاهی و البته ملی توفیقی نداشته باشد. شاید گاهی اوقات به صورت مقطعی موفقیت‌هایی حاصل شود، اما ادامه‌دار نیست و نمی‌توان آن را محصول کار و برنامه‌ریزی دانست.
 
فوتبال ایران در ابتدایی‌ترین موارد دچار مشکل است. در آستانه آغاز بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر همچنان مشکل زمین تمرین و ورزشگاه‌ها وجود دارد به گونه‌ای که تیم‌های شهرستانی به تهران کوچ کرده‌اند تا از رقبای خود در پایتختی که خودش کمبود زمین دارد، پذیرایی کنند. از این موارد ابتدایی گرفته تا هزینه‌های تیم‌های خارجی برای جذب بازیکن و مربی، برنامه‌ریزی برای شناسایی استعداد‌ها و کار روی فوتبال پایه باعث شده، فوتبال ایران نه تنها در جا بزند بلکه بعضاً رو به عقب حرکت کند.
 
البته که شاید استقلال و سپاهان شانس موفقیت در سطح دوم آسیا را داشته باشند، اما جایگاه فوتبال ایران در سطح اول کجاست؟ در این شرایط و با آغاز فصل فوتبالی تیم‌ها تلاش می‌کنند سهمیه حضور در آسیا را از طریق موفقیت در لیگ یا جام حذفی به دست آورند و گاهی اوقات مشاهده می‌شود اقداماتی عجیب و دور از انتظار نیز انجام می‌دهند. انتهای این مسیر چیست؟ این همه هیاهو و جنگ و درگیری و دعوا برای آبروریزی در آسیاست؟ اصلاً چه فرقی می‌کند سهمیه فوتبال ایران ۱+۲ باشد یا ۴ سهمیه مستقیم؛ وقتی قرار نیست هیچ اتفاقی در سطح بین‌المللی رخ دهد و هر ساله شاهد ناکامی تیم‌های ایرانی باشیم.
 
باید پذیرفت با این شرایط نمی‌توان نگاه خوشبینانه‌ای داشت چرا که نتایج با ما حرف می‌زند. آنچه در سال‌های اخیر رخ داده، نمایی است از چیزی که در فوتبال ایران می‌گذرد. این موضوع البته دلایل خاص خود را دارد، از عدم برنامه‌ریزی تا ناتوانی در رقابت با تیم‌های آسیایی در زمینه جذب بازیکن. پس به جای اینکه یک فصل بر سر هم بزنیم و برای سهمیه‌ای که مشخص است پایانی خوشی ندارد؛ بجنگیم از فوتبالی که بازی می‌کنیم لذت ببریم؛ البته اگر لذت بردن از فوتبال را بلد باشیم چرا که در همه این سال‌ها آنچه در ورزشگاه‌ها و خارج از آن دیده‌ایم، نفرت‌پراکنی بوده و دیگر هیچ.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۲ ۱۱:۴۲

خوب زیاد به خودتون فشار نیارید، یه نگاه به مملکت بینداز، چی میبینی ؟ نشستن نخبگان بر میز و صندلی های ممسئولیت؟! در مسئولیت‌های فوتبال و کل ورزش هم همین وضعیت را میبینی، پس جایی بابت شکایت و انتقاد باقی نمی‌ماند ، بهتر اعصابتون را خط خطی نکنید ، به قول خارجی‌ها ریلکس

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۲ ۱۱:۰۱

منصف باشید
تین الدحیل فقط برای جذب یک بازیکن اش ۱۵ میلیون دلار هزینه کرده
۶ تا ستاره خفن گرفته برای این فصل
تیم‌های ایرانی نمی توانند اینگونه هزینه کنند

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۲ ۱۰:۳۷

سر تاج و حامیانش سلامت

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۲ ۱۰:۲۱

همین سطح دومی که کیفرمایید یکیش النصر عربستان با رونالدو هست خود حدیث مفصل بخوان......

رضا۱۴۰۴/۰۵/۲۲ ۱۰:۲۰

واقعیت این است که بجز تیم استقلال هیچ کدام از تیم های ایرانی قابلیت حضور در مسابقات آسیایی را ندارند مگر آنکه واقعا فدراسیون فوتبال از مهندسی کردن نتایج مسابقات دست بکشد و اجازه دهد قهرمان واقعی لیگ در بازیها ودرون میدان تعیین شود.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۲۲ ۰۹:۳۴

اگه برای ملت آب ندارن برای مافیای پشت فوتبال که نون داره ... از خصوصی تا دولتی و شبه دولتی ... با پولهای ملت به صورت وام‌های کلان ، کمکهای بلاعوض و ... همه این تیمهای در حال چپاول ثروت ملت هستند و ما ... اندر خم یک جوجه ایم .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.