آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1536بازدید

رئیس‏جمهور با صد اقتصاددان، می‏نشیند

این دعوتنامه ها ، هم اكنون برای اقتصاددانان ارسال شده و بسیاری از دعوت شدگان ، با اعلام وصول دعوتنامه ، تمایل خود را برای شركت در جلسه اعلام كرده اند.

بیش از 100 استاد اقتصاد ، اوایل هفته آینده به دعوت محمود احمدی نژاد ، به نهاد ریاست جمهوری می روند تا از جزئیات طرح تحولات اقتصادی مطلع شوند.

به گزارش شبکه خبر، این دعوت براساس وعده رئیس جمهور در گفت وگوی زنده تلویزیونی بود كه مقرر گردید صاحبنظران ، این طرح را نقد و بررسی كنند.

این دعوتنامه ها ، هم اكنون برای اقتصاددانان ارسال شده و بسیاری از دعوت شدگان ، با اعلام وصول دعوتنامه ، تمایل خود را برای شركت در جلسه اعلام كرده اند.

قرارست رئیس جمهور در این جلسه ، ضمن تبادل نظر و مشاوره با اقتصاددانان ، درمورد نحوه مشاركت و همكاری آنان با كارگروه تحول اقتصادی ، برنامه ای نیز مشخص كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۴/۱۳ ۱۳:۳۷

بهتر بود كه اين اقتصاد دانان به رئيس جمهور خط كارشناسي ميدادند، نه اينكه تصميمات گرفته شود و بعد اقتصاد دانان از جزئيات آن باخبر شوند. اين نشان ميدهد كه دولت از تمام بضاعت علمي موجود در كشور استفاده نميكند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.