آخرین خبرزمین‌لرزه حوالی بیرم فارس را لرزاند
8بازدید
۸

نتانیاهو: ایران در حال ساخت موشک قاره‌پیما است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه این رژیم به پایان جنگ در نوار غزه نزدیک شده، مدعی شد: در حال حاضر ایران روی توسعه موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با برد ۸۰۰۰ کیلومتر کار می‌کند.

نتانیاهو: ایران در حال ساخت موشک قاره‌پیما است

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای مدعی شد که ارتش این رژیم «جنبش حماس را نابود کرد، گرچه هنوز این جنبش را شکست نداده است و عملیات تا تحقق این هدف ادامه خواهد یافت. به پایان جنگ نزدیک شده‌ایم، اما هنوز به آن نرسیده‌ایم.»

نتانیاهو در ادامه این مصاحبه با «بن شاپیرو» مفسر آمریکایی، بار دیگر مدعی شد: «آنچه در غزه آغاز شد، با آزادسازی اسرا و پایان حاکمیت حماس در غزه خاتمه خواهد یافت، اسرائیل همزمان با حزب‌الله و سوریه مقابله کرد و برنامه هسته‌ای ایران را نابود کرد.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم «پیشرفته‌ترین سلاح‌های هجومی روی کره زمین را توسعه داده و آنها را با آمریکا به اشتراک گذاشته و اسرائیل دشمنان آمریکا را که سعی داشتند موشک‌های بالستیک با کلاهک‌های هسته‌ای بسازند، شکست داد.»

او در اظهاراتی که در راستای سیاست تحریک واشنگتن و ایران هراسی ارزیابی می‌شود، ادعا کرد: «در حال حاضر ایران روی توسعه موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با برد ۸۰۰۰ کیلومتر کار می‌کند و اگر ایران برد موشک‌های خود را به ۳۰۰۰ کیلومتر افزایش دهد، نیویورک و واشنگتن در دامنه اهداف سلاح‌های هسته‌ای آن قرار می‌گیرند.»

نتانیاهو در پایان این پادکست نیز گفت گفتگوی خصوصی او با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا «بسیار دوستانه بود، اما این به معنای توافق ما درباره همه چیز نیست.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۲:۴۱

کاش میش دهن اینو ببندیم برای همیشه

جمشید۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۱:۳۵

قیافه نتانیاهو مثل گیوه های میرزا نوروز شده ،کسی نست منقضی اش کند

سجاد۱۴۰۴/۰۷/۱۵ ۱۹:۳۳

موشک داریم رستاخیز

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۵ ۱۸:۳۴

خوابت خییر برا ایران و ایرانیان اگه ندونستی تا حالا، حالا بدون از من که ایران قاره پیما قدیمی و کوچکشه اتمش هم دیگه کهنه و قدیمیه برو به سمت تکنولوژی‌های پیشرفته که بهت نمیگم تا تو کف بمونی کف کنی بیشرف دعا کن دستم بهت نرسه من از قوم قاسمم.

محمدحسن۱۴۰۴/۰۷/۱۵ ۱۸:۲۳

به تو چه

علی۱۴۰۴/۰۷/۱۵ ۱۸:۲۰

نتانیاهو کودک کش ارباب شما و مردم آمریکا هم باید هزینه تجاوز غیرقانونی را به ملت بزرگ ایران بدهند که زمان بزن در رو گذشته حتما موشکهای قاره پیما می سازیم که خونخواران امثال شما و ارباب روبه افول شما ومردم آمریکا و اسراییل هم باید هزینه تجاوز را بدهند تجاوز مجدد به ایران قلب شهرهای آمریکا در تیررس موشک‌های قاره پیمای ایران است کودک کش

Mhd۱۴۰۴/۰۷/۱۵ ۱۷:۲۰

گوشهای نتانیاهو آنقدر سرخ شده که دیگه درحال انفجار.امروز ،فردا که از فرط حسادت بترکه.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۵ ۱۵:۵۶

به به

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.