آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

مرگ یک جوان در تصادف با شتر

جوان ۲۲ ساله‌ای که هفته گذشته در برخورد خودرو پژو پارس با دو شتر در حوالی روستای گیگن شهرستان جاسک دچار سانحه شده بود پس از هفت روز بستری در بیمارستان جان خود را از دست داد.

مرگ یک جوان در تصادف با شتر

به گزارش تابناک به نقل از مهر، هفته گذشته در جاده جاسک ـ میناب حوالی روستای گیگن از توابع بخش مرکزی شهرستان جاسک، خودرو سواری پژو پارس با دو شتر سرگردان در مسیر برخورد کرد. در این حادثه راننده که تنها سرنشین خودرو بود به شدت مصدوم و ابتدا به بیمارستان خاتم‌الانبیاء جاسک منتقل شد.

این جوان ۲۲ ساله به دلیل وخامت حال برای ادامه درمان به مرکز استان اعزام شد اما تلاش پزشکان پس از گذشت هفت روز بی‌نتیجه ماند و وی در نهایت جان خود را از دست داد.

طی سال‌های اخیر برخورد خودروها با شتر در جاده‌های جاسک، سیریک و بشاگرد به یکی از دغدغه‌های جدی مردم و رانندگان تبدیل شده است موضوعی که با وجود تلفات متعدد همچنان راهکار مؤثر و پایداری برای مهار آن از سوی دستگاه‌های مسئول ارائه نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۳:۰۰

یعنی یه نفرپیدانمیشه گاردریل پیشنهادبده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.