آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

بورس هفته را سبز شروع کرد

بازار سرمایه روز یکشنبه ۱۳ مهر ماه را سبزپوش آغاز کرد به طوری که شاخص کل بورس تهران در یک ساعت اولیه معاملات با روندی صعودی بار دیگر به بیش از ۲ میلیون و ۸۵۲ هزار واحد رسید.

بورس هفته را سبز شروع کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، معامله گران در بازار سرمایه امروز شاهد دومین روز سبزپوشی بازار هستند به طوری که تا ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه روز یکشنبه، ۹۰ درصد بازار رشد کرده و شاخص کل با رشد ۵۸ هزار و ۷۱۳ واحدی به به ۲ میلیون و ۸۵۲ هزار واحد رسیده است.

بازار سرمایه که روز گذشته را روند رو به رشد به پایان برده بود، امروز نیز در مرحله پیش گشایش بازار شاهد تشکیل صف خرید به ارزش بیش از ۱۴ همت بود که نشان می دهد بخشی از اعتماد سهامداران به بازار باز گذشته است.

به باور تحلیلگران مجموعه عواملی چون راه‌اندازی تالار دوم مرکز مبادله ارز، افزایش نرخ تسعیر شرکت‌ها، سوددهی شرکت‌های بورسی در ماه پایانی تابستان از جمله عوامل اثرگذار بر رشد شاخص بورس بوده است.
 
روز گذشته نیز شاخص بازار سرمایه با ثبت رشد ۶۴ هزار واحدی در آستانه ورود به کانال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد قرار گرفته بود.

امروز شاخص هم وزن نیز رشد صعودی داشته و با افزاش ۸ هزار و ۵۵۹ واحدی، تا زمان انتشار این خبر به ۸۳۶ هزار و ۱۰۸ واحد رسیده است.

امروز نمادهایی چون فارس، فملی، فولاد، وبملت، پارسان، شپنا و نوری از نمادهای اثرگذار در رشد شاخص بورس به شمار می روند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۹ ۱۱:۴۸

تا اخر هفته مهمه سبز بمونه

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۹ ۱۱:۰۹

بازی های رنگارنگ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.