آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۸

دستور دادستانی تهران درباره عروسک‌های موهن

دادستان تهرانی خطاب به ضابطین دستگاه قضایی دستور داد عوامل پشت صحنه در تولید، توزیع و تبلیغ عروسک‌های موهن توهین‌کننده به مقدسات، شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شوند.

دستور دادستانی تهران درباره عروسک‌های موهن

به گزارش تابناک به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، چندی است فروش عروسک‌های موهن در برخی سکوهای فضای مجازی و بعضی مغازه‌ها باب شده است اغلب فروشندگان توجهی به ماهیت ضد مقدسات این عروسک ها ندارند.

در پی گزارش‌های رسیده به دادستانی تهران مبنی بر طراحی و تبلیغ عروسک هایی که با نام مقدسات طراحی و به مشتری فروخته می‌شوند؛ دادستانی تهران به ضابطین دستگاه قضایی دستور داد در اسرع وقت عوامل پشت صحنه در تولید، توزیع و تبلیغ  عروسک‌های موهن را شناسایی و ضمن تکمیل گردشکار متهمان را به دستگاه قضایی تحویل دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۱:۲۹

دادستانی کار دیگه ای نداره؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۳:۰۱

وظیه‌شو انجام داده. خودت کار دیگه‌ای نداری؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۳:۰۱

درود بر دادستانی

والی۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۰:۰۷

چرا این قدر مبهم گویی در خبرگزاری ها و برخی دستگاهها وجود داره ؟! : چه عروسکی ؟ با چه توهینی ؟ انگار باید قبلا خودت بدونی و بعد متوجه بشی که با چی برخورد شده ! ! !

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۳:۰۰

به دلیل حرمت مقدسات، رادیو تلویزیون هم اخبار مربوط به توهین را سربسته
می‌گوید

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۲:۵۹

به دلیل حرمت مقدسات گاهی نمی‌توان باز صحبت کرد

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۹:۵۵

عجب توطئه های میکنند برای توهین به مقدسات

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۸:۲۱

تیتر رو می زنید بعد ما میایم متن رو بخونیم ببینیم داستان چیه می بینیم همون یه جمله تیتر رو سه بار تکرار کردید!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.