آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

دختران هندی،‌عروسان 15 پوندی

خانواده‌ها در اين نواحي دختران خود را در هر سن و سالي كه باشند به كمترين مبلغ يا به عبارتي 15 پوند به عنوان عروس مي‌فروشند.

رسانه‌هاي دولتي هندوستان اظهار كردند كه دختران خانواده‌هاي فقير تنها براي 15 پوند به عنوان عروس فروخته مي‌شوند.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش دپارتمان پليس هندوستان ايالات «هاريانا»، «بيهار»، «بنگال غربي» و «اوتار پرادش» جزو فقيرترين مناطق اين كشور محسوب مي‌شوند.

خانواده‌ها در اين نواحي دختران خود را در هر سن و سالي كه باشند به كمترين مبلغ يا به عبارتي 15 پوند به عنوان عروس مي‌فروشند.

در اين گزارش كه در پايگاه اطلاع‌رساني تلگراف منتشر شده است، پليس تاكنون موفق شده 318 مورد از اين دختران را از چنگال قاچاقچيان انسان برهانند و هم‌اكنون اين دختران تحت پوشش و حمايت دولت هندوستان قرار گرفتند.

در ادامه اين گزارش همچنين آمده است كه در برخي از موارد كه سن دختر كمتر باشد، وي را تا مبلغ دو هزار پوند هم مي‌فروشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.