آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
8بازدید
۱۲

هزینه پراید ضدگلوله سعید جلیلی، بیشتر از بنز ضدگلوله!

مجتبی ذوالنوری، نماینده قم، با افشای جزئیاتی از خودرو مورد استفاده سعید جلیلی، رفتار تبلیغاتی و به‌گفته او ریاکارانه برخی چهره‌های سیاسی را زیر سؤال برد.

هزینه پراید ضدگلوله سعید جلیلی، بیشتر از بنز ضدگلوله!

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، مجتبی ذوالنوری، نماینده مجلس شورای اسلامی، با طرح اظهاراتی صریح درباره سبک زندگی و رفتار رسانه‌ای سعید جلیلی، گفت که خودرو موسوم به «پراید ضدگلوله» مورد استفاده او، هزینه‌ای بیشتر از یک خودروی بنز ضدگلوله داشته است.
 
به روایت برخی کانال‌های تلگرامی، ذوالنوری در این افشاگری اعلام کرد: «چیزی که بچه‌های حزب اللهی به کله ما می‌زدند این بود که آقای جلیلی پراید سوار می‌شود، بعد می‌گفتند که قالیباف فلان و فلان مسئول فلان است. هزینه پراید ضدگلوله سعید جلیلی، از یک بنز ضدگلوله بیشتر است. 
 
وی با انتقاد از فضاسازی تبلیغاتی پیرامون استفاده از خودرو ارزان‌قیمت توسط جلیلی افزود: قبول دارم که این پیامی که به جامعه داده می‌شود مبنی بر اینکه مسئولان هم می‌توانند پراید سوار شوند، ارزشمند است اما اگر واقعا ما پراید سوار شویم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مجتبی۱۴۰۴/۰۹/۲۰ ۱۱:۵۴

ولی با روش محاسبه خودشون اگه سال ۸۸ جلیلی بنز میخرید الان بامحاسبه خودشون میشد حقوق ۱۳۵ سال یک کارگر.ولی جلیلی پراید رو ضد گلووله کرده که گفته روزنامه میشه حقوق ۱۸ سال یک کارگر.
البته در واقعیت جلیلی اون زمان یک پراید رو خرج یک پراید کرده.مثل اینکه الان یک پراید ۵۰۰ تومنی رو خرج یک پراید ۵۰۰ تومنی کن.

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۱۰:۴۲

آقای نماینده اگر که واقعا بشه پراید رو ضد گلوله کرد هزینش از بنزی که به شما میدن بیشتره نه بنزی که به ما قیمت میدن

کولیوند۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۹:۰۱

آقا به مردم برسند هرچه میخان سوار شن.بشن

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۸:۲۸

چقدر مظلومه آقای جلیلی پراید هم که سوار میشه الیگارشی بنز سوار بهش میگن پراید تو از بتز ما گرون تره! هی هی هی روزگار

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۹:۵۲

از ریخت پرایدش مشخصه که پراید معمولی نیست.

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۹:۰۶

ایشان مظلوم نیست مظلوم من و شما ایم که ایشان به بازی گرفته کل اینده و حالمون رو

حسن۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۷:۴۹

چقدر ریاکارانه مگه میشه مگه داریم.

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۷:۲۶

در ریاکاری اینا که شکی نیست

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۲:۳۲

مهم این است که سعید جلیلی تنها کسی بود که در مذاکرات با طرف غربی آنها را موعظه میکرد و برایشان حقیقت را تبیین میکرد تا بلکه هدایت بشوند به عوض اینکه با ایشان بحث کند و چانه بزند

باور۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۱:۵۰

به روایت برخی کانال‌های تلگرامی؟؟؟ واقعاکه

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۰۰:۲۵

آقای ذوالنوری و هر کی ادعا می کند رو بگذارید توی اون پراید و بهش شلیک کنید اگر مرد که فبها ، اگر زنده موند جلیلی رو رسوا کردید.

سلمان۱۴۰۴/۰۹/۱۷ ۲۳:۰۸

بله البته اگر بنز مورد نظر تعرفه 120 درصدی نداشته باشه خبر شما درست میشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.