آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
4بازدید
۸

نامه مهم اقتصادی و معیشتی رئیس‌جمهور به قالیباف

عضو هیئت رئیسه مجلس در نشست امروز نامه رئیس‌جمهور را قرائت کرد که بر اساس آن رئیس جمهور موافقت خود را با اصلاحات پنج‌گانه معیشتی و اقتصادی بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق اعلام کرده است.

نامه مهم اقتصادی و معیشتی رئیس‌جمهور به قالیباف

در پی رد کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور در  جلسه شب گذشته کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ضمن پذیرش ضرورت اصلاح بودجه به نفع معیشت مردم و حقوق و مزایای کارمندان، کارگران و بازنشستگان در نامه‌ای رسمی به مجلس اعلام کرد دولت آمادگی کامل دارد اصلاحات لازم را در زمینه موضوعات مربوط به معیشت، کالابرگ، مالیات  و حقوق  ومزایا در لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعمال کند.

به گزارش تابناک به نقل از یک خبرگزاری؛ بر اساس این نامه، بررسی و رأی‌گیری درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ که قرار بود امروز سه‌شنبه در صحن مجلس انجام شود، به تعویق افتاد و طی امروز دولت اصلاحات مورد نظر را با هماهنگی کمیسیون تلفیق مجلس در لایحه اعمال خواهد کرد.

رئیس‌جمهور در این نامه ضمن موافقت با هرگونه اصلاح بودجه در حوزه های معیشتی و اقتصادی در کمیسیون تلفیق با رعایت ملاحظات تورمی، تأکید کرده است که دولت آماده انجام اصلاحات در چند محور اصلی است؛ از جمله اصلاحاتی که منجر به افزایش متناسب حقوق و مزایای کارکنان دولت و بازنشستگان شود، بازنگری در نرخ‌های مؤثر مالیاتی با هدف بهبود فضای کسب‌وکار، و اصلاح سقف و نرخ معافیت‌های مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی با اولویت حمایت از حقوق‌بگیران در سطوح درآمدی پایین.

عضو هیأت رئیسه مجلس متن این نامه را به شرح زیر قرائت کرد:

«جناب آقای دکتر قالیباف رییس محترم مجلس شورای اسلامی

باسلام و احترام

پیرو مذاکرات به عمل آمده و با توجه به جلسات و گفتگوهای صورت گرفته در کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ و از آنجا که نمایندگان محترم نظرات و پیشنهادات و دغدغه هایی را مطرح نمودند که دولت با بسیاری از این پیشنهادات و نظرات موافق می باشد، بدین وسیله مراتب موافقت خود را با تعامل و انجام اصلاحات با رعایت ملاحظات تورمی و سقف بودجه بشرح اعلام می گردد؛

۱. اصلاحاتی که منجر به افزایش حقوق و مزایای کارکنان دولت و بازنشستگان عزیز شود.
۲. اصلاح و اعمال نرخ موثر مالیاتی بطوری که منجر به بهبود فضای کسب و کار شود.
۳. اصلاح در نرخ معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی با در نظر داشتن لزوم تقویت معافیت های حقوق بگیران دولت که در سطوح درآمدی پایین هستند.
۴. انجام اصلاحات در افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده بطوری که این منابع به سمت تامین کالابرگ برای اقشار آسیب پذیر جامعه سوق داده شود.
۵. هرگونه اصلاحاتی که منجر به افزایش یارانه برای تامین کالابرگ و تقویت معیشت مردم شود.ضمنا با توجه به اینکه کمیسیون محترم تلفیق خواهان تطبیق لایحه بودجه با احکام قانون برنامه و همچنین اطلاعات کافی در مورد منابع و مصارف نفتی شده بود سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت نفت گزارشات مورد نیاز مجلس محترم را تدوین و تقدیم خواهند کرد.

مسعود پزشکیان

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۱ ۰۹:۴۷

سلام به تمام مسولین زحمتکش جمهوری اسلامی ایران

شما فقط یاد دارید نامه برای همدیگه بنویسید و به حسابی

منت سر مردم فلک زده بگذارید

ولی چه فایده. دارد. نامه ها. فقط یک سرگرمی. است. که مردم را ساکت کننید

چرا در این زمان یک ایرانی نمی تواندازدواج کند

به جای نامه نوشتن. اگه. میتوانید. جلوی ( گرانی ها ) را بگیرید

علی صدیقی۱۴۰۴/۱۰/۱۰ ۱۲:۲۱

نامه معیشتی رئیس جمهورهمانند مذاکره باآمریکا نوعی حیله وریکاری محسوب میشوددولت هرگزبه فکرمعیشت ملت نبوده و هرگزنخواهدبودملت هیچگونه اعتمادی به دولت نداردچراکه کارشناس صداوسیمامی گویدبجای برنج جوبخوریدودیگرمسئول میگویداگرملت باقیمت ما برنج نخردبه دریا میریزیم وتاکنون هیچیک از مسئولین دراین رابطه هیچ واکنشی نشان ندادندحداقل میتوانستندبصورت صوری آنان راموردمواخذه قراردهند.پس امیدی نیست.

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۹ ۱۲:۵۳

دولت بی کفایت و مجلس هم از اون بدتر. برای اونا تنها چیزی که مهم نیست معیشت مردمه!!!

رامی۱۴۰۴/۱۰/۰۹ ۱۱:۳۶

فقط اخراج ریس جمهور

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۹ ۱۱:۲۱

آفرین بر مجلس انقلابی

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۹ ۱۰:۴۲

نمایشی دیگر از دولت و مجلس

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۹ ۱۰:۳۸

شانزده میلیون ساده لوح صداشون درنمیاد. دولت سوم روحانی نوش جونت

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۹ ۱۰:۲۳

ترسید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.