آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

افشین قطبی به تیم ژاپنی پیوست

افشين قطبي پس از گفت‌وگو با مديران باشگاه شيميزو اس‌پالس با امضاي قرارداد سه ساله هدايت اين تيم را بر عهده گرفت.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با عقد قراردادي سه ساله به تيم شيميزو اس‌پالس ژاپن پيوست.

به گزارش ايسنا، افشين قطبي پس از گفت‌وگو با مديران باشگاه شيميزو اس‌پالس با امضاي قرارداد سه ساله هدايت اين تيم را بر عهده گرفت.

قطبي كه در حال حاضر هدايت تيم ملي ايران را بر عهده دارد پس از جام ملت‌هاي آسيا كه دي‌ماه برگزار مي‌شود، قراردادش تمام شده و پس از آن به ژاپن خواهد رفت.

قطبي پيش از اين گفته بود كه تا پايان جام ملت‌ها سرمربي تيم ايران خواهد بود.

شيميزو در اين فصل به مقام ششم جي ليگ رسيده است و در حال حاضر در بين 4 تيم برتر جام حذفي است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۱۶:۰۴

چند میلیارد هزینه شد از جیب مردم. از جیب مردم فقیری که یه نمونش رو دیدید که به خاطر نداشتن پل توی اون روستا چطوری بچه ها انگشتانشون قطع شده بود. در قبال این همه هزینه چی بدست آوردیم؟ کی باید جوابگو باشه؟

امیر۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۱۴:۵۱

وقتی قراره بره بزارید زودتر بره چون دل نخواهد سوزاند . تیم ملی ما افراد قوی که سفارش نپذیرند نیاز داره امثال آقای دائی البته به همراه و کمک مربیانی با سابقه مثل آقایان پروین و پور حیدری و حجازی نه مربیان سفارش شده و تحمیل شده .

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۱۴:۲۴

موفق باشد ان شاء الله

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.