آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

قیمت طلای جهانی ریزش کرد

قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی، تحت فشار دلار قوی‌تر کاهش یافت، زیرا افزایش قیمت نفت به دلیل جنگ تحمیلی علیه ایران، امیدها به کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو را کمرنگ کرد.

قیمت طلای جهانی ریزش کرد

قیمت اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، به ۴۶۵۲ دلار و ۸۹ سنت رسید، در حالی که قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی طلای آمریکا برای تحویل در ماه آوریل در ۴۶۷۸ دلار و ۷۹ سنت ثابت ماند. با بسته بودن بسیاری از بازارها در آسیا و اروپا به دلیل تعطیلات رسمی، حجم معاملات اندک بود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ قیمت نفت برنت با ادامه اختلال در تامین انرژی جهانی به دلیل تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران، افزایش یافت.

تیم واتر، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت «کی سی ام ترید» گفت: «جدیدترین آمار اشتغال غیرکشاورزی آمریکا، موضع حامیان افزایش نرخ بهره در بانک مرکزی آمریکا را تقویت کرده است، در حالی که ترس از تورم مداوم ناشی از نفت، همچنان درخشش طلا به عنوان پناهگاه امن سنتی را تحت الشعاع قرار می‌دهد.»

داده‌های روز جمعه نشان داد که تعداد مشاغل غیرکشاورزی آمریکا در مارس، ۱۷۸ هزار شغل افزایش یافته که بیشترین میزان از دسامبر ۲۰۲۴ است و همزمان، نرخ بیکاری به ۴.۳ درصد کاهش یافت. بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا و شاخص دلار افزایش یافت و قیمت طلا که به دلار قیمت‌گذاری می‌شود را تحت فشار کاهشی قرار داد.

افزایش قیمت نفت خام، نگرانی‌ها در مورد فشارهای تورمی را افزایش داده است. در حالی که طلا به طور سنتی به عنوان یک مانع در برابر تورم دیده می‌شود، افزایش نرخ بهره معمولا تقاضا برای این دارایی بدون بازده را کاهش می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، معامله‌گران تقریبا هرگونه احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سال جاری را به طور کامل رد کرده‌اند. در حالی که قبل از شروع جنگ علیه ایران، انتظار می‌رفت که امسال دو بار نرخ بهره کاهش یابد.  

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۹ درصد کاهش، به ۷۲ دلار و ۳۴ سنت رسید. هر اونس پلاتین با ۰.۶ درصد کاهش، ۱۹۷۷ دلار و ۲۹ سنت معامله شد و هر اونس پالادیوم با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۵۰۰ دلار و ۲۵ سنت رسید.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۷ ۱۰:۴۰

از قدیم با افزایش قیمت نفت طلا ریزش می کرد و ربطی به دلار نداره. کشورها ذخایر ارزیشونو می فروشن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.