آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
13بازدید
۰

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و بن‌ فرحان درباره تنگه هرمز

وزارت خارجه روسیه از تماس تلفنی میان وزرای خارجه روسیه و عربستان سعودی درباره وضعیت تنگه هرمز خبر داد.

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و بن‌ فرحان درباره تنگه هرمز

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت امور خارجه روسیه شامگاه چهارشنبه اعلام کرد: «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی به‌طور تلفنی درباره وضعیت تنگه هرمز گفتگو کردند و خواستار پایان دادن به همه اقدامات خصمانه شدند.

بنا بر این گزارش، وزارت خارجه روسیه افزود: «پس از حمله آمریکا و اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران و اقدامات تلافی‌جویانه تهران، تبادل نظرهایی در مورد وضعیت تنگه هرمز انجام شد.»

این وزارتخانه اعلام کرد که وزرای روسیه و عربستان خواستار ادامه تلاش‌ها برای دستیابی به یک توافق دیپلماتیک بین ایالات متحده و ایران با میانجیگری پاکستان شدند.

وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد: «روسیه آماده است تا در سازماندهی گفت‌وگو بین طرف‌های ذینفع برای توافق در مورد شرایط ثبات و امنیت در غرب آسیا مشارکت کند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.