آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
190بازدید
۱۱

جزییات جدید از حملهٔ جنگنده‌های ایران به کویت

شبکهٔ خبری ان‌بی‌سی آمریکا در گزارشی که روز گذشته منتشر شد، اخبار جدیدی از عمق خسارات پایگاه‌های آمریکایی در غرب آسیا را برملا کرد.

جزییات جدید از حملهٔ جنگنده‌های ایران به کویت

 

ان‌بی‌سی اعتراف کرده است یک فروند اف۵ ایران توانسته با عبور از سامانه‌های روشنِ پدافندیِ پاتریوت، یک پایگاه منطقه‌ای آمریکا را بمباران کند.

به گزارش تابناک؛ پیگیری خبرنگار دفاعی فارس از یک منبع آگاه نظامی، جزئیات جدیدی از حملهٔ جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش را فاش کرد.

به‌گفتهٔ این منبع آگاه نظامی، در این حملهٔ هوایی ۲ فروند اف۵ ایرانی با حمله به زیرساخت‌های یک پایگاه هوایی ارتش آمریکا در کویت، این پایگاه را هدف قرار دادند.

این منبع تأکید کرده ۲ جنگنده با عبور از سامانه‌های پیشرفتهٔ پدافند هوایی آمریکایی و با انجام موفقِ حملهٔ هوایی، به‌سلامت در پایگاه ششم شکاری بوشهر فرود آمدند.

برآورد اندیشکدهٔ AEI حاکی از آن است که میزان خسارات واردشده به زیرساخت‌های نظامی آمریکا بیش از ۵ میلیارد دلار بوده؛ عددی که به‌مراتب بالاتر از برآوردهای اولیه یا اظهارات رسمی است و البته منابع ایرانی آن را حداقلی می‌دانند و معتقدند خسارات پایگاه‌های آمریکایی بیشتر از این ارقام است.

به گفتهٔ ان‌بی‌سی آمریکا، دولت آمریکا تلاش کرده انتشار تصاویر ماهواره‌ای از پایگاه‌های آسیب‌دیده را به تأخیر بیندازد و اطلاعات کامل از خسارات منتشر نشده است.

این اقدامات باعث شکل‌گیری اتهام «پنهان‌کاری» شده و برخی آن را تلاش برای کنترل روایت جنگ می‌دانند.

 جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش پیش از این نیز بعدازظهر ۹ اسفند، یعنی چند ساعت پس از حملهٔ آمریکا به ایران، در یک حملهٔ غافلگیرانه مراکز تجمع و تحرکات مرتبط با شبکه‌های پشتیبانی عملیاتی آمریکا در اقلیم کردستان عراق را هدف قرار دادند.

چند روز بعد نیز ۲ فروند سوخو۲۴ ارتش ایران در ۲ مرحله و با یک عملیات «استشهادی هوایی»، پایگاه نظامی آمریکا در قطر را بمباران کردند.

ترامپ چندین‌بار اعلام کرده نیروی هوایی ایران را نابود کرده است، اما هفتهٔ گذشته جنگنده‌های ارتش، هواپیمای حامل رئیس ستاد کل ارتش پاکستان را در مسیر رفت و برگشت اسکورت کردند تا قدرت نیروی هوایی ایران را به رخ بکشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یه رهگذر۱۴۰۵/۰۴/۲۹ ۰۰:۴۴

سوال من اینه چرا جنگنده نسل پنجم J-35 از چین خریداری نمیکنید؟

محسن۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۱۴:۱۳

کاش از این حماسه بزرگ و بی نظیر یک فیلم و یا تصویری منتشر می شد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۰۰:۴۳

جزئیات کجاست پس؟ا

مرتضی۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۲۱:۳۷

دوباره خلبانان ایران نشون دادن که ی سر گردن از خلبانان دنیا بالاترن و جیگر شیر دارن دمتون کرم واقعا پرچمتون کره ماه عاشقتونم

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۲۰:۱۰

چرا J20یا سوخو ۵۷ از چین یا روسیه نمیگیربد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۱۹:۲۳

آفرین

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۱۹:۲۲

درود بر ارتش

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۱۸:۴۱

اونا 50 فروندی میان خلبانان نیروی هوایی ایران با دو فروند اف-5! واقعاً فرق بین خلبان ایرانی و کل جهان!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۱۸:۱۰

پنج میلیارد دلار چه خبره شاید مخزن طلا زدن

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۱۸:۰۱

یکی شیره و می غره و یکی وطن فروشه و سسی میشه .‌

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۱۷:۵۱

یک خبر رو چند بار کار می کنید؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.