آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
6بازدید
۷

ادعای جنجالی امارات درباره حمله به نیروگاه هسته‌ایش

وزارت دفاع امارات امروز با صدور بیانیه‌ای این ادعا را مطرح کرد که پهپادهای مهاجم نیروگاه البراکه، از خاک عراق به پرواز درآمده بودند.

ادعای جنجالی امارات درباره حمله به نیروگاه هسته‌ایش

 وزارت دفاع امارات امروز (سه شنبه) در بیانیه‌ای ادعا کرد پدافند هوایی این کشور طی ۴۸ ساعت گذشته، با ۶ پهپاد که سعی داشتند مناطق حیاتی این کشور را هدف قرار دهند، مقابله کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این وزارتخانه در بیانیه خود همچنین مدعی شد: «تحقیقات ثابت می‌کند پهپادهایی که نیروگاه هسته‌ای «البراکه» را هدف قرار دادند، از خاک عراق آمده بودند.»

در بیانیه قبلی وزارت دفاع امارات که عصر یکشنبه منتشر شده بود، آمده که سه پهپاد از سمت مرزهای غربی وارد خاک این کشور شد. دو مورد از پهپادها با موفقیت خنثی شدند، اما سومی به یک ژنراتور برق در خارج از محیط نیروگاه هسته‌ای براکه در منطقه الظفره اصابت کرد.

وزارت دفاع عربستان هم روز یکشنبه ادعا کرد سه پهپاد که صبح یکشنبه از حریم هوایی عراق وارد حریم هوایی این کشور شده بودند، رهگیری شدند.

این در حالی است که دولت عراق حملات پهپادی به عربستان را محکوم و اعلام کرد قاطعانه استفاده از خاک، حریم هوایی و آب‌های منطقه‌ای خود برای انجام هرگونه حمله علیه کشورهای همجوار را رد می‌کند.

«باسم العوادی»، سخنگوی دولت عراق گفت: ما حملات اخیر پهپادی به عربستان را محکوم می‌کنیم. طرف‌های نظامی هیچ اطلاعات خاصی در مورد اینکه این حملات از حریم هوایی عراق صورت گرفته باشد، کشف یا ثبت نکرده‌اند. با این حال، نهادهای ذی‌ربط عراقی کاملا آماده همکاری برای تحقیق درباره هرگونه اطلاعات مربوط به جزئیات حمله به عربستان هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۳۰ ۱۳:۳۵

امیدوارم حملات ادامه پیدا کنه ، امارات به منبع شر تبدیل شده که ادعای ارضی علیه ایران داره ، باید کار امارات یکسره بشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۳۰ ۰۰:۴۰

حتما خواب نما شده کار خودشونه یا از فضا شهاب سنگ خورده هرچی هست این کار تروریستی ربطی به حاکمیت ایران نداره بازم میگم کارخودشونه یا شهاب سنگ بوده

آبان۱۴۰۵/۰۲/۲۹ ۲۳:۱۴

بالاخره حملات به عربستان بود یا امارات؟

احمد۱۴۰۵/۰۲/۲۹ ۲۳:۰۱

از اسرائیل وارد عراق شده

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۲۹ ۲۲:۴۶

هرکس امارات را تحریک کند ، نهایتا پشیمان می شود

عاشق نظام۱۴۰۵/۰۲/۲۹ ۲۲:۴۵

چرا جنجالی ، خوب از عراق و از طرف حزب الله عراق یا اعضای الجحش الشعبی فرستاده شد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۲۹ ۲۲:۱۹

ادعای امارات؟ اون هم ادعای جنجالی؟؟ یعنی اصلا حمله ای نبوده که می نویسید ادعای جنجالی؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.