آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
9بازدید

دریای مازندران تعطیل شد+جزییات

رئیس اداره هواشناسی دریایی مازندران با اشاره به مواج و طوفانی شدن دریای خزر از اوایل وقت دوشنبه ۲۹ تا بعدازظهر سه‌شنبه ۳۰ تیرماه، گفت: طی این مدت هرگونه فعالیت دریایی شامل شنا، صیادی و تفریحات آبی ممنوع اعلام شده است.

دریای مازندران تعطیل شد+جزییات

براساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی سامانه‌ای از اوایل امروز دوشنبه ۲۹ تا بعدازظهر سه‌شنبه ۳۰ تیرماه، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان مازندران را تحت تأثیر قرار می‌دهد که منجر به مواج و طوفانی شدن دریا خواهد شد.

به گزارش تابناک سیدباقر سلطانی رئیس اداره هواشناسی دریایی مازندران با اشاره به این هشدار، اظهار کرد: بیشینه سرعت وزش باد و ارتفاع موج در نزدیک و دور از ساحل قابل‌ملاحظه پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به پیامدهای احتمالی این شرایط جوی، تصریح کرد: خطر غرق شدن شناگران، تهدید ایمنی قایق‌های تفریحی و صیادی، اختلال در ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر و تخلیه و بارگیری، احتمال خسارت به سازه‌های دریایی، قفس‌های پرورش ماهی و پارگی تورهای صیادی از جمله مخاطرات این وضعیت است.

سلطانی از ممنوعیت کامل شنا و هرگونه فعالیت تفریحی و صیادی خبر داد و افزود: هماهنگی‌های لازم با بنادر و دریانوردی برای جلوگیری از تردد شناورهای سبک انجام شده و تمامی تیم‌های امداد و نجات دریایی در وضعیت آماده‌باش قرار دارند.

حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران نیز با تأکید بر پرهیز جدی مردم و مسافران از شنا در دریای خزر، خاطرنشان کرد: حتی شناگران حرفه‌ای نیز در این شرایط با خطر جدی مواجه هستند؛ چرا که پیش‌بینی شده است ارتفاع موج‌ها به نزدیک ۳ متر برسد.

وی افزود: تمامی فعالیت‌های تفریحی از قبیل قایق‌سواری و استفاده از جت‌اسکی طی این دو روز تعطیل بوده و تمامی متولیان امر ملزم به رعایت این دستورالعمل هستند.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان کرد: با توجه به شرایط خطرناک دریا والدین نظارت دقیقی بر فرزندان خود داشته و آنان را از نزدیک شدن به آب دور نگه دارید.محمدی اضافه کرد: همچنین صیادان نیز جهت حفظ سرمایه و تجهیزات تا پایان مدت هشدار از فعالیت خودداری کرده و نسبت به جمع‌آوری تورها و قفس‌های صیادی اقدام کنند. وی گفت: مسافران جهت حفظ جان خود و خانواده، توصیه‌های ناجیان غریق و مسوولان محلی را جدی گرفته و از ورود به دریا جداً خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.