بازداشت عامل پرتاب کوکوتل مولوتوف به تجمع میدان پونک
فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد که عامل پرتاب سه کوکتل مولوتوف به سمت تجمع مردم در میدان پونک، شناسایی و بازداشت شده است.

به گزارش تابناک؛ بر اساس این گزارش، حوالی ساعت ۲۱:۳۰ روز دوشنبه ۲۳ شهریورماه، فردی از بالای ساختمانی در محدوده بلوار میرزابابایی اقدام به پرتاب سه فقره کوکتل مولوتوف به سمت شهروندان حاضر در میدان پونک کرده و بلافاصله از محل متواری شد.
در پی این اقدام، مأموران انتظامی با حضور در محل و انجام اقدامات تخصصی، تصاویر دوربینهای مداربسته محدوده را بهصورت دقیق مورد بررسی و بازبینی قرار دادند که در جریان آن، تصاویر فرد عامل هنگام ارتکاب جرم به دست آمد و مشخصات ظاهری وی و وسیله نقلیه مورد استفاده برای فرار از محل شناسایی شد.
با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد مسیرهای تردد، مأموران موفق شدند وسیله نقلیه مورد استفاده متهم را شناسایی و در ادامه محل حضور وی را نیز تحت کنترل قرار دهند.
در ادامه مشخص شد فرد مورد نظر قصد دارد بهصورت غیرقانونی از مرزهای غربی کشور خارج شود. مأموران انتظامی در ساعات اولیه بامداد سهشنبه ۲۴ شهریورماه، در عملیاتی غافلگیرانه وی را شناسایی و برای دستگیری وارد عمل شدند.
این فرد در جریان عملیات با مأموران مقاومت کرده و به هشدارهای پلیس توجهی نکرد که در نهایت با اقدام قانونی مأموران و شلیک گلوله از ناحیه پای راست مورد اصابت قرار گرفت و پس از مهار، دستگیر شد.
متهم برای مداوا و انجام اقدامات درمانی، با حضور عوامل اورژانس تهران به بیمارستان امام سجاد (ع) فراجا منتقل شد و اقدامات قانونی در خصوص وی در حال انجام است.
مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تأکید کرد پلیس با هرگونه اقدام مجرمانه که امنیت و آرامش شهروندان را تهدید کند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.
منبع: آنا
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این شخص در شرایط جنگی نباید معطل محاکمه شود. قوه قضائیه باید بلافاصله در همان میدان ونک او را به دار مجازات بکشد تا بعد ازاین کسی دیگر جراءت چنین خیانتی را نداشته باشد.
اعدام کوچکترین مجازات این حیوان است
این نشان می دهد چقدر حضور مردم در این گردهمایی های شبانه وطن فروشان را عذاب می دهد و می سوزاند.
دقیقا.
مردم چی شدن ؟
خدا را شکر که زود دستگیر شد
کاری کنید که برای سایر اشرار عبرت شود
فقط اعدام در همان محل
مرگ بر منافق کثیف
دشمن چاره ای جز اقدام به حرکات جنون امیز ندارد . عقل که نباشد جان در عذاب است
مرگ بر وطن فروش خائن
مرگ بر آمریکا
مرگ بر اسرائیل
مرگ بر منافق
دیگه چرا معالجه.حیف اون دارو گران که برای این کثافت ها هزینه بشه.
ببریدش بیمارستان دامپزشکی
مرگ بر منافق
مرگ بر وطن فروش خائن
فقط اعدام
درد و بلای مردم شریف و انقلابی بخوره تو کلهی پوکش بی همه چیز منافق
یعنی زن و بچه های اونحا برا ش مهم نبودن؟باید در همان محل جنایت اعدام شود
اگر ذرهای شرف داشت این کار رو نمیکرد. منافق کثیف
واقعا خجالتآور است. این فرد پلید را مجازات کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.