آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2688بازدید

کشف یك گاوصندوق حاوی طلا در جوی آب

سرهنگ محمد حسین كریمی افزود: ماموران نیروی انتظامی شهریار از داخل این گاوصندوق یك گردنبند و دو جفت گوشواره طلا به وزن دویست گرم كشف كردند.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شهریار از کشف یك گاوصندوق حاوی مقداری زینت آلات طلا در داخل جوی آب در شهرك اندیشه این شهرستان خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شهریار گفت :این گاوصندوق كه كلید آن نیز بر رویش بود با تماس تلفنی یكی از شهروندان در بلوار آزادگان كشف شد.

سرهنگ محمد حسین كریمی افزود: ماموران نیروی انتظامی شهریار از داخل این گاوصندوق یك گردنبند و دو جفت گوشواره طلا به وزن دویست گرم كشف كردند.

وی گفت :در این گاوصندوق هیچ گونه مدركی برای شناسایی مالك آن وجود ندارد و تلاش پلیس برای یافتن مالك آن و علت وجود گاوصندوق در جوی آب ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.