آخرین خبرعراقچی وارد عشق‌آباد شد
2بازدید

ادامه کاهش قیمت مسکن

مصطفی قلی خسروی گفت: با هدفمندسازی یارانه‌ها تغییری در قیمت بازار ایجاد نشده است و پیش‌بینی می‌شود در ادامه اجرای این قانون، قیمت مسکن سیر نزولی داشته باشد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک از کاهش قیمت مسکن در ماههای آینده خبر داد.

به گزارش اخبار چند رسانه ای واحد مرکزی خبر به نقل از شابا ، مصطفی قلی خسروی گفت: با هدفمندسازی یارانه‌ها تغییری در قیمت بازار ایجاد نشده است و پیش‌بینی می‌شود در ادامه اجرای این قانون، قیمت مسکن سیر نزولی داشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به رکود حاکم بر بازار مسکن، نظارت موجود برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و همچنین با توجه به اقدام‌های وزارت بازرگانی درخصوص ذخیره‌سازی آهن و سیمان پیش‌بینی می‌شود بازار مسکن در ماه‌های آینده شرایط مطلوبی داشته باشد.

به گفته خسروی، برگزاری جلسه‌‌های توجیهی برای مشاوران مسکن، یکی از اقدام‌های مناسب در راستای ایجاد آرامش و جلوگیری از جوسازی‌ها در بازار بوده است.

وی تاکید کرد: با افرادی که موجب اخلال در بازار مسکن و ایجاد جو روانی منفی شوند، به شدت برخورد خواهد شد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.