آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

سفير آمريكا در چين استعفا كرد

جان هانتسمن‌، سفير آمريكا در چين‌، به اعتقاد ناظران اين كار را به دليل آماده شدن براي شركت در انتخابات رياست جمهوري سال 2012 در آمريكا انجام داده است.

سفير آمريكا در چين‌، استعفاي خود را تسليم كاخ سفيد كرد.

به گزارش ايسنآ، به نقل از خبرگزاري آلمان‌، جان هانتسمن‌، سفير آمريكا در چين‌، به اعتقاد ناظران اين كار را به دليل آماده شدن براي شركت در انتخابات رياست جمهوري سال 2012 در آمريكا انجام داده است.

جان هانتسمن كه از جمهوري‌خواهان آمريكا است، اواخر روز دوشنبه نامه استعفاي خود را نزد باراك اوباما فرستاده است.

رابرت گيبس‌، سخنگوي كاخ سفيد كمي قبل از اعلام اين خبر در روز دوشنبه گفته بود كه انتظار مي‌رود هانتسمن زماني در نيمه نخست امسال سمت خود را ترك كند.

هانتسمن پيش از آن كه سال 2009 توسط باراك اوباما به عنوان سفير آمريكا در چين برگزيده شود‌، فرماندار ايالت يوتا بود.

باراك اوباما هنگام سفر اخير هو جين تائو‌، رئيس جمهور چين به آمريكا‌، زماني كه خبرنگاران از وي درباره اين كه آيا هانتسمن ممكن است در انتخابات سال 2012 وي را به چالش بكشد با كنايه و خنده گفت:‌ من نمي‌توانم از خدمات هانتسمن خوشحال‌تر از اين باشم و مطمئن هستم كه وي در هر زمينه‌اي كه در آينده انتخاب كند،‌ موفق خواهد بود.

وي افزود: ‌مطمئن هستم كه هانتسمن همچنان كه به خوبي با من كار كرد‌، مهره با ارزشي در هر يك از انتخابات‌هاي مقدماتي جمهوري خواهان خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.