آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
7بازدید

تولید عطر با رایحه اسکناس نو

در این راستا، "پاتریک مک کارتی" معاون رئیس بخش فروش مایکروسافت به این فکر افتاد که همه باید بتوانند بوی پول را استشمام کنند. به همین دلیل ناگهان ایده تولید عطر جدیدی که بوی پول می دهد در ذهنش درخشید!

یکی از مدیران بخش فروش مایکروسافت عطری را تولید کرده است که بوی اسکناس نو می دهد.

به گزارش مهر، اگر شما به عنوان یک مدیر مایکروسافت کار کنید احتمالا بوی پول رایحه ای است که بیش از هر چیز به آن علاقه دارید!

در این راستا، "پاتریک مک کارتی" معاون رئیس بخش فروش مایکروسافت به این فکر افتاد که همه باید بتوانند بوی پول را استشمام کنند. به همین دلیل ناگهان ایده تولید عطر جدیدی که بوی پول می دهد در ذهنش درخشید!

ایده "مک کارتی" منجر به تولید عطری با عنوان Money (پول) شد. این عطر در دو مدل  His Money (برای مردان) و Her Money (برای زنان) عرضه شده است و اجازه می دهد که رایحه اسکناس دلار تازه چاپ شده در فضا پراکنده شود.

براساس گزارش Cnet، ایده ساخت این عطر که 35 دلار قیمت دارد پس از خواندن نتایج یک پژوهش دانشمندان ژاپنی در ذهن معاون رئیس بخش فروش شرکت مایکروسافت شکل گرفت.

نتایج این تحقیقات نشان می داد که اگر رایحه پول در فضای اداره پخش شود کارمندان با میل بیشتری کار می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۱۸ ۱۶:۲۰

براي اين دوره به ويژه پس از حذف سه صفر از پول ملي لازم است

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۱۸ ۱۴:۰۳

پیشنهاد می شود برای مردم ایران مخصوصا" پس از هدفمندی یارانه ها عطر با بوی گوشت، مرغ،سیب ،پرتقال و... تهیه فرمایید!!

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۱۸ ۱۳:۳۹

البته بوی پول نوی خودمون که خوب نیست و بوی تقریبا نفت میده حالا دلار نو رو نمی دونم که بوی خوبی میده یا نه.

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۱۸ ۱۳:۱۴

از اين عطرها ما هم بسازيم ، براي روحيه مون خوبه !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.