آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

كلاهي كه شوهر سر همسرش گذاشت

يك قاضي دادگاه خانواده گفت: در صورتي كه مرد به بيش از پنج سال زندان محكوم شود، همسرش مي‌تواند حكم طلاق خود را بگيرد.

به گزارش ايسنا ، زني 24 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده دادخواست طلاق داد. وي كه به همراه پدرش در دادگاه حضور داشت، در خصوص علت طلاق خود به قاضي، گفت: سال گذشته يكي از آشنايان از من خواستگاري كرد، اما وقتي پدر و مادرم شرط ازدواج من را با او در حضور پدر و مادر همسرم اعلام كردند، وي مدعي شد اهل شهرستان است و از آنجا كه پدر و مادرش قصد داشتند به زور دختر عمويش را به عقد او در بياورند و مجبور شده براي مقابله با اين تصميم از خانه فرار كند. شوهرم ادعا كرد كه هرگز حاضر نمي‌شد تن به ازدواج تحميلي و سنتي بدهد، به همين دليل خانه را ترك كرده و اطمينان دارد خانواده‌اش به خاطر تصميمي كه گرفته است، حاضر نيستند در جشن ازدواج او شركت كنند.

زن شاكي افزود: شوهرم با بيان اينكه دوست دارد همسر آينده‌اش را خودش انتخاب كند به شدت نسبت به من اظهار علاقه كرد، من و خانواده‌ام نيز تحت تاثير حرف‌هاي به ظاهر صادقانه او قرار گرفتيم. بنابراين مراسم عروسي به سرعت بر پا شد و ما به عقد همديگر درآمديم. اما هنوز دو ماه از ازدوجمان نگذشته بود كه پليس خانه ما را محاصره و شوهرم را به اتهام مالخري دستگير كرد.

وي در حالي‌كه به شدت عصباني بود، افزود: پس از دستگيري او تازه متوجه شدم چه كلاه گشادي سر من و خانواده‌ام رفته است.

زن با اشاره به شوهرش كه با لباس زندان در دادگاه حاضر بود، گفت: او يك كلاهبردار است و هرگز از حق و حقوق خود نخواهم گذشت.

بنا بر اين گزارش ، قاضي پس از شنيدن اظهارات زن شاكي و مطالعه پرونده از آنجا كه از سوي دادگاه به تحمل هفت سال زندان محكوم شده است، از همسر او خواست تا با معرفي شهود خود به دادگاه نسبت به صدور حكم طلاق اقدام كند.

گفتني است ؛ بر اساس قانون در صورتي كه مرد به تحمل بيش از پنج سال زندان محكوم شود، همسرش مي‌تواند با مراحعه به دادگاه حكم طلاق خود را بگيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.