آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2593بازدید

استقلال با شکست ابومسلم صدرنشین شد

تیم فوتبال استقلال تهران در دقیقه 17 بازی به علت مصدومیت امیدرضا روانخواه دست به تعویض اجباری زد و مجتبی جباری را جایگزین این بازیکن کرد.

هفته نخست هشتمین دوره رقابت های فوتبال لیگ برتر با پیروزی استقلال تهران برابر ابومسلم و توقف استقلال اهواز مقابل پگاه به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته نخست رقابت های فوتبال هشتمین دوره لیگ برتر عصر امروز با برگزاری دو دیدار در شهرهای تهران و اهواز به پایان رسید که در یکی از این دیدارها تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد برابر ابومسلم به پیروزی 2 بر صفر دست یابد.

در این مسابقه که با قضاوت خداداد افشاریان در ورزشگاه آزادی برگزار شد، مجتبی جباری(57) و مهدی امیرآبادی(68) برای استقلال گلزنی کردند تا این تیم با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به سایر تیم های پیروز، در هفته نخست لیگ برتر صدر جدول این مسابقات را از آن خود کند.

تیم فوتبال استقلال تهران در دقیقه 17 بازی به علت مصدومیت امیدرضا روانخواه دست به تعویض اجباری زد و مجتبی جباری را جایگزین این بازیکن کرد.

در دیگر دیدار امروز که در ورزشگاه تختی اهواز و بین دو تیم استقلال اهواز و پگاه گیلان برگزار شد، دو تیم به نتیجه مساوی یک بر یک رضایت دادند.

در این مسابقه که قضاوت آن برعهده تورج حق وردی بود، احتشام ساسانی(36) گل برتری استقلال اهواز را به ثمر رساند اما در دقیقه 88 امیرحسین یوسفی گل تساوی تیم پگاه را به ثمر رساند تا این تیم گیلانی از شکست در مسابقه نخست خود در هفته اول لیگ برتر نجات پیدا کند.

در سایر دیدارهای امروز نتایج زیر رقم خورد:
* پاس همدان صفر - فولاد مبارکه سپاهان صفر
* پیام خراسان یک - برق شیراز 2
* ملوان بندرانزلی صفر - راه آهن تهران یک
* ذوب آهن اصفهان یک - مس کرمان صفر
* مقاومت سپاسی صفر - فولاد خوزستان یک
* صباباتری قم یک - پیکان یک

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.