آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

داماداحمدی‌نژاددر فدراسیون فوتبال !

مهدی خورشیدی آزاد مشاور نهاد ریاست‌جمهوری و دبیر شورای مشاوران جوان احمدی‌نژاد به زودی در فدراسیون فوتبال مستقر خواهد شد

بر اساس این گزارش، او که هفته قبل برای دیدار با مسئولان فدراسیون فوتبال به خیابان سئول و ساختمان این فدراسیون رفته بود شنیده می‌شود که به زودی مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال می‌شود.

به گزارش آتی نیوز به نقل از جهان،  این اخبار در حالی در راهروهای فدراسیون پیچیده که قرار جلسه با خورشیدی هم توسط یکی از اعضای هیأت رییسه فدراسیون فوتبال هماهنگ شده بود و اصلا بعید نیست که عضویت در فدراسیون فوتبال پیش‌کشی همان عضو هیأت رییسه برای داماد احمدی‌نژاد باشد.

انتخابات فدراسیون فوتبال تا 8 ماه دیگر برگزار می‌شود و مسئولان فدراسیون به فکر به دست آوردن صندلی ریاست هستند.

حضور مهدی خورشیدی آزاد در فدراسیون فوتبال احتمالا بی‌ارتباط با این انتخابات نیست.

البته مدیر روابط عمومی فعلی فدراسیون فوتبال هم این پست را به همین شیوه کسب کرده است.

مهدی خورشیدی آزاد تک داماد احمدی‌نژاد است و البته پدرش از او اعلام برائت کرده است.

مهدی خورشیدی در 4 خرداد 88 در دفاع از دولت نهم حرف‌هایی را علیه پدر خود به خبرگزاری فارس زد که سبب شد پدرش بگوید "فرزندی به نام مهدی ندارم".

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.