آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

سفير يمن در ژنو به معترضان پيوست

عبدالله النعمان سفير يمن در ماموريت مهمي در ژنو با اعتراض به جنايتهاي علي عبدالله صالح رييس جمهوري يمن از مقام خود استعفا كرد و به معترضان پيوست.

پايگاه اطلاع رساني القدس العربي روز سه شنبه نوشت: سفير يمن با اعلام اينكه از مقام خود استعفا مي دهد، به معترضان يمني پيوست.

به گزارش  ايرنا به نقل از اين پايگاه خبري، عبدالله النعمان سفير يمن در ماموريت مهمي در ژنو با اعتراض به جنايتهاي علي عبدالله صالح رييس جمهوري يمن از مقام خود استعفا كرد و به معترضان پيوست.

النعمان كه معاون سابق رييس هيات دائمي يمن در مقر اروپايي سازمان ملل در ژنو و سفير سابق كشورش در جنوب آفريقا در بيانيه اي استعفاي خود را در اعتراض به سياستهاي كنوني دولت علي عبدالله صالح و افراط در استفاده از خشونت عليه مردم كشورش اعلام كرد.

در بيانيه اي كه در اين باره منتشر شده آمده است: النعمان به انقلاب صلح آميز جوانان آزاده در ميدانهاي آزادي و تغيير در يمن پيوسته است.

وي از حاكمان خونريز و سركوب مردم و كشتار افراد بيگناه اظهار ناخشنودي كرده گفته كه با اين اوصاف تحت اوامر نظام سركوبگري كه تا خرخره در فساد فرورفته نخواهد بود.

القدس العربي يادآوري كرده كه عبدالله فرزند احمد النعمان نخست وزير اسبق و يكي از مبارزان سرشناس انقلاب 26 سپتامبر 1962 است. اين سفير مستعفي برادر محمد النعمان معاون نخست وزير و وزير خارجه اسبق يمن كه در ژوئن 1974 در بيروت ترور شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.