آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

«دولت انتظار» نام جدید دولت احمدی‌نژاد

رئیس جمهور برای نخستین بار و رسمی، از نام «دولت انتظار» استفاده کرد. این در حالی است که دولت نهم و دهم به دولت «عدالت» و «مهر ورز» معروف بودند.

رئیس جمهور برای نخستین بار و رسمی، از نام «دولت انتظار» استفاده کرد. این در حالی است که دولت نهم و دهم، به دولت «عدالت» و «مهر ورز» معروف بودند.

به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور در احکام جداگانه‌ای، حمید بقایی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را با حفظ سمت به عنوان معاون امور اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد منصوب کرد.

در حکم انتصاب حمید بقایی به عنوان معاون اجرایی دولت آمده است: «در دولت انتظار، انتظار این است که با پشتیبانی موثر، نظارت اجرایی بر برنامه‌های سازندگی، به ویژه طرح‌ها و پروژه‌های اصلی و بزرگ کشور و کوتاه کردن زمان و مسیر اجرا و کاهش هزینه‌ها، در جهت تأمین حداکثری منافع ملی و رضایت مردم عزیز در شهرها و روستاها اقدام لازم را به عمل آورید.»

در ادامه این دست نوشته رئیس جمهور نیز می​خوانیم: «رجاء واثق دارم که توجهات حضرت ولی عصر(عج) و عنایات خاصه حضرت ایشان مثل همیشه، توفیقات الهی را برای جنابعالی و دیگر همکاران تضمین خواهد کرد».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.