آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

اعلام تلفن خاص براي اعلام کودک آزاري

وی از شهروندان تهرانی خواست تا در صورت مشاهده هر گونه کودک آزاری به دفتر دادستان به شماره 33114136 تماس بگیرند.

دادستان عمومی و انقلاب تهران در مورد آخرین وضعیت پرونده ناپدری که دو روز گذشته کودک همسرش را مورد ضرب و شتم قرار داده بود،گفت: ‌متهم روز شنبه به دادگاه احضار می شود.

عباس جعفری دولت آبادی در گفتگو با مهر در مورد حادثه کودک آزاری گفت: به محض مشاهده این گزارش بازپرس ویژه به سرعت برای بررسی آخرین وضعیت این دختر بچه به بیمارستان اعزام شد تا این موضوع را پیگیری کند.

وی افزود: بازپرس پس از مشاهده جراحات و گزارش پزشکی قانونی دستور بازداشت ناپدری را صادر کرده و این شخص هم اکنون در زندان است.
 
دادستان تهران با قدردانی از بازپرس پرونده گفت: در این باره باید هر چه سریع تر اطلاع رسانی شود چراکه افکار عمومی را به شدت جریحه دار کرده است.
 
جعفری دولت آبادی اظهار داشت: ‌بر اساس قانون کودک آزارها با مجازاتهای تعزیری روبرو هستند که در این پرونده به سبب شدت بالای آزار جسمی حداکثر مجازات برای متهم لحاظ می شود که دو سال حبس است و اگر موجبات قصاص شود در این مورد قصاص هم صورت می گیرد که به رای قاضی بستگی دارد.
 
دادستان پایتخت با بیان اینکه در قانون به تنبیه در حد مجاز و متعارف و تذکر دادن اشاره شده، گفت: ضرب و شتم کودکان از طریق شلاق و یا سوزاندن تنبیه غیر متعارف است و در مواد 3 و 4 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان نیز به مجازات این متهمان اشاره شده است و دادستانها باید این موضوعات را پیگیری کنند که در مورد این پرونده متهم روز شنبه به دادگاه می رود.
 
وی از شهروندان تهرانی خواست تا در صورت مشاهده هر گونه کودک آزاری به دفتر دادستان به شماره 33114136 تماس بگیرند.
 
دختر بچه هشت ساله روز سه شنبه به بیمارستانی رسول اکرم(ص) تهران اعزام می شود که به گفته متخصص پزشکی قانونی آثار شلاق و ‌سوزاندن با سیگار در نقاط مختلف بدن ‌و شکستگیهای متعدد از ناحیه دست و سر در او مشهود بوده و ظاهرا با مادر معتاد و ناپدری اش زندگی می کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.