آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1081بازدید

احتمال قطع کامل روابط روسیه با ناتو

با ادامه تنش سیاسی در روابط مسکو با غرب بویژه آمریکا، رئیس جمهور روسیه نسبت به قطع کامل روابط با ناتو و کاهش روابط تجاری با غرب هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دیمیتری مدودوف اعلام کرد: در صورتی که کشورهای عضو ناتو همکاری ها با روسیه را به حالت تعلیق درآورند، ما برای قطع همکاری با این سازمان نظامی تا حد قطع کامل روابط آماده ایم.

همچنین مقامات روسیه هشدار داده اند با شروع تلاش های آمریکا و متحدانش برای اخراج مسکو از گروه هشت و ممانعت از پیوستن این کشور به سازمان تجارت جهانی، ممکن است در روابط اقتصادی خود با بعضی طرف های اقتصادی تجدید نظر کند.

مناقشه قفقاز، تنش بین روسیه و غرب را افزایش داده است و ایالات متحده و متحدانش، خواهان انزوای جهانی روسیه در پاسخ به دخالت این کشور در مناقشه گرجستان با اوستیای جنوبی شده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.