توزيع لباس منقش به آرم شيطان پرستي
به تازگي عده اي در قالب کمک هاي خيرخواهانه در يکي از مناطق محروم کشور اقدام به توزيع لباس هاي خاص در بين اهالي اين منطقه نموده اند. لباس هاي توزيع شده در بين مردم اکثر منقش به آرم گروه هاي شيطان پرستي است.
به گزارش شيعه آنلاين ،فرقه ها معمولا از هر اقدامي براي ترويج عقايد باطل خود استفاده مي نمايند. اين اقدام در حالي صورت مي گيرد که منجر به گرايش برخي افراد به اين گروه هاي مخرب شده است.
به گزارش شيعه آنلاين ،فرقه ها معمولا از هر اقدامي براي ترويج عقايد باطل خود استفاده مي نمايند. اين اقدام در حالي صورت مي گيرد که منجر به گرايش برخي افراد به اين گروه هاي مخرب شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
تابناك دلبندم عكس بزن تا من كه كارشناس خدمات دانشجويي هستم اطلاع پيداكنم ، روستايي كه جاي خود دارد.
توضیحات شما خیلی کامله!!
خوب شما بروید و لباس های منقش به اسلام پرستی توزیع کنید ، چون مردم لباس می خواهند و برای آنها داشتن تن پوش مهم است . شاید اصلا آن بنده گان خدا نمی دانند این آرم ها چیستند.
سلام، بهتر بود آرم مورد نظر برای آگاهی مردم منتشر می شد زیرا بیشتر مردم بخصوص در مناطق محروم شناختی از آرمها ندارند. در انتشار اخبار بهتر است جای سووال برای خواننده باقی نماند، شاید فکر کنید تبلیغ برای گروههای منحرف و شیطان پرست باشد اما آگاهسازی مردم نیز از اهمیت خاصی برخوردار است، بسیاری از جوانان ما این نوع آرمها را نمی شناسند و فکر می کنند مد است.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.