آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

ورود انواع سبزیجات به کشور ممنوع شد

مردم و مصرف‌کنندگان همانطور که سبزیجات و صیفی‌جات را قبل از خوردن شستشو و ضدعفونی می‌کنند باید جوانه غلات را هم بشویید و ضدعفونی کنند.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از ممنوع شدن ورود هرگونه سبزیجات، صیفی‌جات و جوانه‌های گیاهی به کشور توسط وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش شبکه ایران، دکتر کاظم ندافی گفت: مطالعات اخیر در اروپا نشان داده است منشاء بیماری ای کولای جوانه غلات است نه خیار، گوجه فرنگی و کاهو.

وی افزود: باکتری ای.کولای در اروپا تاکنون 31 نفر را کشته و سه هزار نفر را مبتلا کرده است.

ندافی با اشاره به اینکه کمتر کسی فکر می‌کند جوانه غلات هم جزو سبزیجات است و باید قبل از مصرف گندزدایی و ضدعفونی شود، گفت: مردم و مصرف‌کنندگان همانطور که سبزیجات و صیفی‌جات را قبل از خوردن شستشو و ضدعفونی می‌کنند باید جوانه غلات را هم بشویید و ضدعفونی کنند.

وی به تمهیدات اندیشیده شده برای جلوگیری از ورود این باکتری به کشور توسط مسافران کشورهای اروپایی به ایران اشاره کرد و اظهار داشت: راهنمایی برای مسافران هواپیماهایی که از اروپا به سمت ایران می‌آیند تدوین و ارسال شده و در آن گوشزد شده اگر علایم بیماری در این افراد وجود داشت حتماً باید به مراکز درمانی مراجعه کنند و اگر همراهشان سبزیجات و صیفی‌جات و جوانه غلات بود باید آنها را به پایگاه‌های بهداشت مرزی مستقر در فرودگاهها تحویل دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.