آخرین خبرشومر: به جنگ علیه ایران پایان می‌دهیم
4بازدید
۰

پس از تعطیلات مجلس در کمیسیون صنایع و معادن صورت می‌گیرد

پاسخگویی غضنفری و تقی‌پور به سوالات ۹ نماینده

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از حضور "مهدی غضنفری" وزیر صنعت، معدن و تجارت و "رضا تقی‌پور" وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از تعطیلات دو هفته‌ای مجلس در کمیسیون صنایع و معادن، برای پاسخگویی به پرسش‌‌های نمایندگان خبر داد.

به گزارش خانه ملت، "علی‌اصغر یوسف‌نژاد" با بیان این که قرار بود روز سه‌شنبه - هشتم شهریورماه - "مهدی غضنفری" وزیر صنعت، معدن و تجارت و "رضا تقی‌پور" وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون صنایع و معادن حضور داشته باشند، گفت: این نشست به بعد از تعطیلات مجلس موکول شد.

وی احتمال داد این جلسه کمیسیون در روز یکشنبه -۲۷ شهریور ماه - برگزار شود.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعضای کمیسیون صنایع و معدن در هفته نخست بعد از تعطیلات با دو وزیر صنعت، معدن و تجارت و ارتباطات و فناوری اطلاعات نشست مشترکی برگزار خواهند کرد.

وی افزود: وزیر صنعت، معدن و تجارت برای پاسخ‌گویی به سوالات "رضا علیزاده" نماینده مردم ورزقان، "ابوالفتح نیکنام" نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد، "بهمن اخوان" نماینده مردم تفرش،‌ آشتیان، "قدرت‌الله علیخانی" نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز،‌ "مهدی عیسی‌زاده" نماینده مردم میان‌دوآب، تکاب و شاهین‌دژ، مجید ناصری‌نژاد" نماینده مردم شادگان در کمیسیون حاضر می‌شود.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن ادامه داد: همچنین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در کمیسیون به پرسش‌های "احمدعلی کیخا" نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند، "محمدمهدی افشاری" نماینده مردم داراب و زرین دشت، "امیر طاهرخانی" نماینده مردم تاکستان در مجلس، پاسخگو خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.