آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

در حالي كه عراق با سنگاپور بازي دارد

جاسم کرار در کره‌جنوبی چه می‌کند؟

حضور جاسم كرار در تهران به معماي پيچيده‌اي تبديل شده؛ اين بازيكن به بازي با سنگاپور نمي‌رسد و جالب اينجاست كه اعلام شده وي در كره‌جنوبي به سر مي‌برد.

 فارس، جاسم کرار طبق گفته پزشک تیم ملی عراق به بازی تیم ملی این کشور با سنگاپور نمی رسد. کرار در ديدار با اردن دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه دهد.

باشگاه استقلال برای پیگیری وضعیت کرار تماس هایی با مدیربرنامه های این بازیکن داشته و به آنها اعلام شده که کرار پس از بازی تیم ملی عراق با کره جنوبی از سئول مستقیم به تهران می آید.

جاسم کرار در پیغامی که به استقلالی ها داده عنوان کرده اگر به بازی نرسد سریعا به ایران بازمی گردد. نکته جالب اینجاست که پزشک تیم ملی عراق دیروز رسما اعلام کرد این بازیکن به مسابقه با "سنگاپور" نمی رسد اما از اين بازيكن در تهران خبری نیست و جالب تر این است که مدیر برنامه های این بازیکن به مسئولان استقلال اعلام کرده کرار از کره جنوبی به تهران می آید.

این در حالی است که تیم ملی عراق در مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی با اردن و سنگاپور و چین همگروه است. ضمن اینکه بازی این تیم با سنگاپور در این کشور است.

کره جنوبی با تیم های کویت، امارات و لبنان همگروه است. يك نكته جالب ديگر اينكه ولید علی دیگر بازیکن استقلال که در تیم ملی کویت است این هفته با کره جنوبی بازی دارد اما نه در سئول بلکه این مسابقه در کویت برگزار می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.