آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4241بازدید

ديدار رييسان‌جمهور ايران و لبنان

وي در ادامه با بيان اين كه لبنان پرچم عزت و شجاعت ملت‌هاي منطقه و حتي ساير ملت‌هاست، اظهار كرد: هيمنه‌ي صهيونيست‌ها توسط مردم لبنان شكسته شد و اين مقدمه‌ي تحولات بزرگ به نفع مردم منطقه است.

رييسان‌جمهور ايران و لبنان ايجاد زمينه‌هاي گسترش روابط دوجانبه و منطقه‌يي را مورد توجه قرار داده و خواستار تشكيل كميسيون مشتركي به منظور افزايش مناسبات و همكاري‌هاي متقابل شدند.

به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدي‌نژاد بعد از ظهر چهارشنبه به وقت نيويورك و در حاشيه‌ي شصت و سومين اجلاس عمومي سازمان ملل متحد در ديدار با ميشل سليمان، رييس‌جمهور لبنان، گفت: جمهوري اسلامي ايران به عنوان برادر همواره در كنار مردم لبنان است و براي افزايش مناسبات در عرصه‌هاي گوناگون محدوديتي قائل نيست.

وي در ادامه با بيان اين كه لبنان پرچم عزت و شجاعت ملت‌هاي منطقه و حتي ساير ملت‌هاست، اظهار كرد: هيمنه‌ي صهيونيست‌ها توسط مردم لبنان شكسته شد و اين مقدمه‌ي تحولات بزرگ به نفع مردم منطقه است.

احمدي‌نژاد با تاكيد بر ضرورت حفظ وحدت و اقتدار لبنان، تصريح كرد: ضربه‌اي كه صهيونيست‌ها از لبنان دريافت كرد آن‌ها را به شدت عصباني كرده و از اين رو به دنبال ايجاد درگيري و تفرقه در لبنان هستند.

رييس‌جمهور اضافه كرد: كوتاه آمدن در مقابل دشمنان نتيجه‌اي جز شكست ندارد و مطمئن هستيم با وجود شرايط دشوار پيروزي از آن لبنان و ملت‌هاي مظلوم منطقه است.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به نيويورك، ميشل سليمان، رييس‌جمهور لبنان هم در اين ديدار با تاكيد بر افزايش بيش از پيش مناسبات دو جانبه‌ي دو كشور از مواضع قاطعانه‌ي جمهوري اسلامي ايران درباره مسائل سياسي منطقه قدرداني كرد.

رييس‌جمهور لبنان در ادامه با تشريح اوضاع داخلي كشورش و با بيان اين كه ايران و لبنان داراي دشمنان مشترك هستند، گفت: دشمن مشترك ما تروريسم است و منظور از تروريسم رژيم صهيونيستي است.

او با بيان اين كه دشمني رژيم اسرائیل با مردم لبنان به خاطر وحدت و مقاومت يكپارچه‌ي گروه‌هاي لبناني است، تصريح كرد: امروز دشمنان به فكر ايجاد خدشه در سطح واحد مردم لبنان هستند؛ اما لبناني‌ها همچنان وحدت و همدلي خود را حفظ كرده و بر آن پافشاري خواهند كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.