آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

جسد قذافی کالبدشکافی خواهد شد

هنوز معلوم نیست که آیا جسد او را درشهر سرت، زادگاهش دفن خواهند کرد، یا در مصراته جایی که هم اکنون جنازه اش در سردخانه ای نگهداری می شود.

یک مقام پزشکی قانونی لیبی می گوید که جسد معمر قذافی، رهبر سابق لیبی، پیش از دفن کالبد شکافی می شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از بی بی سی همزمان شورای ملی انتقالی لیبی، به خاطر آنچه "بر عهده گرفتن مسئولیت کامل در ارتباط با چگونگی کشته شدن سرهنگ قذافی" خوانده شده، تحت فشار قرار گرفته است.

در پی بروز اختلاف بین مقامهای لیبی، دفن جسد معمر قذافی، رهبر سابق این کشور به تعویق افتاده و به گفته یک مقام پزشکی قانونی، جسد قذافی که هم اکنون در مصراته نگهداری می شود، روز شنبه (۲۲ اکتبر - ۳۰ مهر) کالبد شکافی خواهد شد.

در همین حال، شبکه تلویزیونی حامی قذافی که از سوریه به پخش برنامه های خود ادامه می دهد، با انتشار بیانیه ای منسوب به اعضای خانواده آقای قذافی، اعلام کرده است که خانواده قذافی خواستار تحقیق درباره نحوه مرگ رهبر سابق لیبی و پسرش معتصم شده‌اند و ادعا می کنند که این دو نفر به "قتل" رسیده اند.

ادعایی که شورای ملی انتقالی لیبی آن را رد کرده و می گوید که آقای قذافی طی درگیری میان نیروهای نظامی شورای ملی انتقالی و هوادارنش که برای نجات او تلاش می کردند، کشته شده است.

هنوز معلوم نیست که آیا جسد او را درشهر سرت، زادگاهش دفن خواهند کرد، یا در مصراته جایی که هم اکنون جنازه اش در سردخانه ای نگهداری می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.