آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

دستگیری یک سارق برای نهمین بار

رییس كلانتری 124 قلهك از دستگیری یك سارق منزل با 8 فقره سابقه كیفری ، حین سرقت ؛ طی روز گذشته در شمال تهران خبر داد

به گزارش برنا، سرهنگ عطاء الله خالقی رییس كلانتری 124 قلهك، اظهار داشت : فردی روز گذشته با مراجعه به ماموران این كلانتری بیان داشت شخصی را كه قصد وارد شدن به ساختمان مسكونی در خیابان " چیذری " داشته و حركات مشكوك دارد ، مشاهده كرده است.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: ماموران ضمن بررسی به عمل آمده و اطمینان از صحت خبر بلافاصله وارد عمل شدند و متهم را در منزل مذكور حین سرقت در حالیكه با در دست داشتن چاقو قصد حمله به ماموران را داشت ، به طور غافلگیرانه دستگیر كردند.

سرهنگ خالقی با اشاره به انتقال متهم به كلانتری گفت : متهم به نام " حسین " با شكستن شیشه منازل وارد خانه هایی كه صاحبخانه در آن حضور نداشته می شده و دست به سرقت می‌زده است.

رییس كلانتری 124 قلهك افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد متهم دستگیر شده دارای 8 فقره سابقه كیفری در رابطه سرقت و پخش مواد مواد مخدر می باشد.

وی در خاتمه از تحویل متهم به مراجع ذی صلاح جهت سیر مراحل قانونی پرونده اش خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فرزین۱۳۹۰/۰۸/۰۱ ۲۰:۱۳

کی برای دهمین بار دستگیر میشود...!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۰۱ ۱۸:۴۹

خب !
فقط 8دفعه؟ لابد قاضي ...

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۰۱ ۲۲:۲۴

محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت ...
گفت: ميبايد تو را تا خانه‌ي قاضي برم
گفت: رو صبح آي، قاضي نيمه‌شب بيدار نيست

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۰۱ ۱۸:۴۶

قوانين اسلام
چرا اجرا نميشه ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.