آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3163بازدید
۱

انهدام مشروبات الكلي گران‌قيمت چيني در خرمشهر

با توجه به گراني فوق‌العاده مشروبات الكلي كشف و منهدم شده، اين پرسش پيش مي‌آيد كه چيني‌هاي كم‌مصرف و كم‌خرج با چه نيتي اين مشروبات الكلي را وارد بازارچه خود كرده‌اند؟ پرسشي كه پس از يك سال همچنان بي‌پاسخ مانده است.

محموله مشروبات الكلي گران‌قيمت گروه اقتصادي بازار چين كه سال گذشته در گمرك بندر خرمشهر با تلاش مأموران حراست و مديريت گمرك اين شهر كشف شده بود، با حكم مقام قضائي در محوطه گمرك خرمشهر منهدم شد.

به گزارش خبرنگار تابناک، این محموله مشروبات الكلي كه بسيار گران‌قيمت بوده و با درصد بالاي الكل فراوان، وارد بندر خرمشهر شده بود، نزديك به يك كانتينر بوده است كه يك سال پس از كشف، اکنون منهدم می شود.

حالي است كه انهدام اين ميزان مشروبات الكلي بدون آگاهي رسانه‌ها صورت گرفت.

از سوي ديگر، پس از آتش‌سوزي در بازار چيني‌ها در منطقه آزاد اروند، هم‌اكنون خبر مي‌رسد اين گروه سرمايه‌گذار چيني با دادن درخواستي به گمرك خرمشهر، درخواست خروج قطعي پنجاه كانتينر كالاهاي وارداتي خود را كرده‌اند و مقامات گمرك خرمشهر بنا بر قوانين موجود، از خرده‌فروشي كالا توسط اين سرمايه‌گذاران چيني در دو سال گذشته جلوگيري كرده اند؛ هرچند به نظر مي‌رسد پيش از اين‌كه چيني‌ها به فكر معامله با بازرگانان و تجار ايراني در اين بازار بوده اند به دنبال فروش كالاهاي خود به صورت خرده‌فروشي به مردم بوده‌اند.

آنها همچنين نگاه جدي به بازار عراق داشته و قصد داشتند كه از خرمشهر به عنوان سرپل براي ورود به بازار عراق استفاده كنند.

اخبار تكميلي حاكي است، با توجه به گراني فوق‌العاده مشروبات الكلي كشف شده، اين پرسش پيش مي‌آيد كه چيني‌هاي كم‌مصرف و كم‌خرج با چه نيتي اين مشروبات الكلي را وارد بازارچه خود كرده‌اند؟ پرسشي كه پس از يك سال همچنان بي‌پاسخ مانده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۱۳ ۱۴:۴۶

با سلام
اين شهر ( خرمشهر ) حرمت بسيار بالايي دارد اين شهر اسوه مقاومت ومحل عروج شهداي بزرگواري است كه به خاطر اسلام وايران و ما سرافرازانه جنگيدند تا دشمن نتواند آن را با قدمهاي ناپاكش آلوده كند اكنون نيز وظيفه داريم خرمشهر را پاك وسالم نگه داريم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.